Diensten

Ben jij er klaar voor om de stap te zetten en jouw leven te leven?

Ben je toe aan meer plezier, energie, innerlijke rust en voldoening in je leven en werk?

Neem dan eens een kijkje bij onze diensten. Als je het gevoel hebt dat we je misschien zou kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via info@aikeborghuis.nl. We kijken graag met je mee of en hoe we je zouden kunnen helpen. 

Premium Jaarprogramma – Bezield leiderschap
vanuit systemisch perspectief

Premium jaargroep bezield leiderschap vanuit systemisch perspectief

Deze premium jaargroep is voor oudste dochters op leiderschapsposities in organisaties en voor ondernemers die het niet langer alleen willen doen en in een groep van gelijkgestemden hun eigen leiderschap willen verstevigen.

Je hebt meer dan 5 jaar ervaring op een leiderschapspositie of als ondernemer en leren, ontwikkelen en groeien is belangrijk voor je. Je houdt van diepgang en wilt impact maken met je mooie werk.

Online programma –
Leef jouw leven

Voor oudste dochters die wel weten wat ze niet meer willen, maar niet weten wat ze wel willen. Je bent eraan toe om de regie over je eigen leven terug te nemen.

In het coachtraject Leef jouw leven ontdek je wat voor jou van waarde is, neem je je eigen plek in en kun je weer keuzes maken waarin je trouw bent aan jezelf zodat je meer energie, innerlijke rust, plezier en voldoening ervaart.

Aike als spreker

Organiseer je een event of lezing en zoek je een inspirerende spreker?

In mijn interactieve lezingen deel ik een eerlijk verhaal dat beweging creëert. Ik houd mijn publiek graag met humor een spiegel voor en geef praktische handvatten.

Contact opnemen

Wil je overleggen? 

Voel je wel dat er iets moet veranderen en heb je je vraag nog niet helemaal helder? Dan ben je niet de enige.

Neem dan contact met ons op, dan helpen we je met het verkennen van of en hoe we je zouden kunnen helpen.