Diensten

Ben jij er klaar voor om de stap te zetten en jouw leven te leven?

 

Ben je toe aan meer plezier, energie, innerlijke rust en voldoening in je leven en werk?

 

Neem dan eens een kijkje bij mijn diensten. Als je het gevoel hebt dat ik je zou kunnen helpen dan maak ik graag een afspraak met je voor een persoonlijk adviesgesprek. In dat gesprek leren we elkaar beter kennen, verhelderen we je vraag en onderzoeken of en hoe ik je zou kunnen helpen. Dat gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. 

 

Je kunt me bellen op 06-44562155 of mailen info@aikeborghuis.nl voor het maken van een afspraak.

Persoonlijk adviesgesprek

In een persoonlijk adviesgesprek kijk ik met je mee waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je op dit moment tegenhoudt om daar te komen. Het gesprek levert je helderheid op over je volgende stap. 

Als ik denk dat ik je kan helpen zal ik ook vertellen hoe.
Het gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. 

Jaarprogramma bezield vrouwelijk leiderschap
vanuit systemisch perspectief

Deze jaargroep, met 8 gelijkgestemde vrouwen is voor jou als je je wilt verdiepen in je vrouwelijk en professionele leiderschap vanuit systemisch perspectief.  In een veilige groep ontwikkelen, groeien en leren van en met elkaar. Lijkt dit je wat? Maak dan een afspraak met me.

Coachtraject
Leef jouw leven

In het coachtraject Leef jouw leven leer je stap voor stap je eigen plek en ruimte innemen. Je maakt keuzes waarmee je trouw bent aan jezelf.

Je hebt meer energie en ervaart meer innerlijke rust, plezier en voldoening.

Coachtraject
De blije ondernemer

In het coachtraject De blije ondernemer leer ik je stap voor stap vanaf het fundament een bedrijf opbouwen dat bij jou en je ideale klant past.

Je hebt focus, meer energie, werkt met fijne klanten, maakt meer winst, ervaart voldoening.

Jij, de blije ondernemer!  

Workshop opstellingen

In de workshop opstellingen neem je letterlijk je eigen plek en ruimte in. Je krijgt zicht op onbewuste patronen en hebt je eerste stap helder.

Je voelt je lichter en vrijer om keuzes te maken waarin je trouw bent aan jezelf.

Wil je met me overleggen? 

Wil je overleggen? 

Voel je wel dat er iets moet veranderen en heb je je vraag nog niet helemaal helder? Dan ben je niet de enige.

Neem dan contact met me op dan help ik je met het helder krijgen van je vraag en verkennen we of en hoe ik je zou kunnen helpen. Dat is vrijblijvend en verplicht je tot niets.