Diensten

Ben jij er klaar voor om de stap te zetten en jouw leven te leven?

Ben je toe aan meer plezier, energie, innerlijke rust en voldoening in je leven en werk?

Neem dan eens een kijkje bij onze diensten. Als je het gevoel hebt dat we je misschien zou kunnen helpen dan maken we graag een afspraak met je voor een persoonlijk gesprek. In dat gesprek leren we elkaar beter kennen, verhelderen we je vraag en onderzoeken of en hoe we je zouden kunnen helpen. Dat gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Je kunt me op werkdagen bellen op 06-44562155 of mailen info@aikeborghuis.nl voor het maken van een afspraak.
Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn dan ben ik waarschijnlijk aan het werk met een klant. Spreek dan even de voicemail in of stuur een mailtje. Dan bellen of mailen we je terug. 

Persoonlijk gesprek

Voor oudste dochters die toe zijn aan een volgende stap.

In een persoonlijk gesprek kijkt Ariana of Aike met je mee waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je op dit moment tegenhoudt om daar te komen. Het gesprek levert je helderheid op over je volgende stap.

Als we denken dat we je kunnen helpen zullen we je ook vertellen hoe.
Het gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Welkom!

Jaarprogramma bezield vrouwelijk leiderschap
vanuit systemisch perspectief

Deze jaargroep is voor oudste dochters op leiderschapsposities in organisaties en voor ondernemers die het niet langer alleen willen doen en in een groep van gelijkgestemden hun eigen leiderschap willen verstevigen.

Je hebt meer dan 5 jaar ervaring op een leiderschapspositie of als ondernemer en leren, ontwikkelen en groeien is belangrijk voor je. Je houdt van diepgang en wilt impact maken met je mooie werk. Welkom!  

Coachtraject
Leef jouw leven

Voor oudste dochters die wel weten wat ze niet meer willen, maar niet weten wat ze wel willen. Je bent eraan toe om de regie over je eigen leven terug te nemen.

In het coachtraject Leef jouw leven ontdek je wat voor jou van waarde is, neem je je eigen plek in en kun je weer keuzes maken waarin je trouw bent aan jezelf zodat je meer energie, innerlijke rust, plezier en voldoening ervaart. Leef jouw leven.
Welkom!

Wil je met me overleggen? 

Wil je overleggen? 

Voel je wel dat er iets moet veranderen en heb je je vraag nog niet helemaal helder? Dan ben je niet de enige.

Neem dan contact met me op dan help ik je met het helder krijgen van je vraag en verkennen we of en hoe ik je zou kunnen helpen. Dat is vrijblijvend en verplicht je tot niets.