Ben jij er klaar voor om de stap te zetten en  jouw leven te leven?


 Je voelt je geleefd en houdt veel ballen in de lucht.  Je vind je werk belangrijk. Maar je wil ook tijd en aandacht besteden aan de mensen die je dierbaar zijn. Je weet dat je meer uit je leven kunt halen dan dat je nu doet. Minder streven. Meer leven.

Je snakt naar tijd en ruimte voor jezelf en de dingen die je ook belangrijk vindt. En als je heel eerlijk bent: eigenlijk kriebelt het wel om een volgende stap te zetten in je werk. Of je wil stappen zetten richting je eigen bedrijf.  

 Een ding weet je zeker: je bent eraan toe om je eigen plek en ruimte weer in te nemen en keuzes te maken waarin je trouw bent aan jezelf.

Het is tijd voor meer plezier, energie, innerlijke rust en voldoening. Leef jouw leven. 

 

Samenwerken met Aike

Hieronder is mijn aanbod beschreven.  Zoals je ziet werk ik het liefst met trajecten zodat we de tijd, ruimte een aandacht hebben zodat jij echt stappen gaat zetten en je eigen plek en ruimte inneemt en de leiding over je leven terugneemt.

Twijfel je of ik je kan helpen of welk aanbod het meest aansluit bij jouw vraag?

Vraag dan een Persoonlijk adviesgesprek met me aan. Ik kijk dan met je mee waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Dat gesprek levert je in ieder geval helderheid op. Als ik denk dat ik je kan helpen zal ik je ook vertellen hoe.

Je bent welkom!

Persoonlijk adviesgesprek

In een Persoonlijk adviesgesprek kijk ik met je mee waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je op dit moment tegen houdt om daar te komen.

Het gesprek levert je helderheid op over je volgende stap.

Workshop opstellingen

In de Workshop opstellingen neem je letterlijk je eigen plek en ruimte in.
Je krijgt zicht op onbewuste patronen en hebt je eerste stap helder.

Je voelt je lichter en vrijer om keuzes te maken waarin je trouw bent aan jezelf.

1-op-1 coachtraject Leef jouw leven

In dit 1-op-1 coachtraject Leef jouw leven leer je stap voor stap je eigen plek en ruimte innemen. Je maakt keuzes waarmee je trouw ben aan jezelf.

Je hebt meer energie en ervaart meer innerlijke rust, plezier en voldoening.

Organisaties

Ik werk graag met leiders van maatschappelijk betrokken organisaties samen om het geheel te versterken.  Ik maak graag een afspraak met je om te onderzoeken waar je tegenaan loopt. Wat je graag wilt bereiken en wat dat nu nog in de weg staat. Bel of mail me gerust om een afspraak te maken. Ik help je graag.

Individuele opstelling

 

In een individuele opstelling neem je letterlijk je eigen plek en ruimte in.

Je krijgt zicht op onbewuste patronen en hebt je eerste stap helder.

Je voelt je lichter en vrijer om keuzes te maken waarin je trouw bent aan jezelf.

1-op-1 coachtraject
De blije ondernemer

In dit 1-op-1 coachtraject De blije ondernemer leer je stap voor stap een bedrijf te bouwen dat past bij jou en wat jij belangrijk vind. Zodat jij leeft en onderneemt op een manier waarop je trouw bent aan jezelf.  

Je ervaart meer plezier, werkt met fijne klanten en verdiend lekker.

Klanten die fantastische resultaten behalen door mijn diensten:

  • Zijn bereid naar zichzelf te kijken.
  • Zetten stappen en nemen verantwoordelijkheid voor hun leven.
  • Zijn bereid en in staat om te investeren in energie, tijd en geld.

Ik kan je leren de leiding terug te nemen over je eigen leven. Leef jouw leven en neem je eigen plek in. Zodat je je niet langer aanpast aan wat anderen van je willen en verwachten. Ik leer je weer contact te maken met wie jij in de kern bent zodat je weer kan vertrouwen op je innerlijke leiding. Keuzes te maken die goed zijn voor jou. Zodat jij stap voor stap een leven creëert dat je bezielt en zin geeft. Je ervaart snel meer energie, plezier, rust en voldoening.

Wil je met me overleggen of en hoe ik je het beste kan helpen? Bel of app me gerust om te overleggen: 06-44 56 21 55.

Je kan ook een persoonlijk adviesgesprek met me aanvragen. Dat doe je via onderstaande knop.

Als ik denk dat ik je kan helpen dan stuur ik je een link naar mijn agenda zodat je een afspraak kan inplannen op het moment dat het jou uitkomt. 

Je bent welkom! 

Share This