Diensten

Ben jij er klaar voor om de stap te zetten en jouw leven te leven?

Je weet vaak goed wat je niet meer wilt, maar wat je nu eigenlijk écht wilt heb je nog niet helder.

Je wilt in je leven van betekenis zijn. Je vindt je werk of je bedrijf belangrijk. Maar je wil ook tijd en aandacht besteden aan de mensen die je dierbaar zijn. Je weet dat je meer uit je leven kunt halen dan dat je nu doet. Minder streven. Meer leven.

Als je eerlijk naar jezelf kijkt lijk je het aan de buitenkant prima voor elkaar te hebben. Van binnen voelt het regelmatig leeg. Je voelt je geleefd en gaat vaak door op de automatische piloot.

Je hebt in je leven te maken gehad met verlies: van dierbaren, gezondheid, relaties, je werk. Dat is vaak het moment dat je beseft dat jij de enige bent die je eigen plek en ruimte in kan nemen. En daar ben je nu aan toe.

Het is tijd voor meer plezier, energie, innerlijke rust en voldoening. Neem je plek en ruimte in en leef, daar help ik je graag bij! 

Hieronder zie je de verschillende vormen van hoe ik je kan helpen. Weet dat het altijd maatwerk is als ik samenwerk met klanten, afgestemd op jou en jouw situatie. Twijfel je of wil je even overleggen hoe ik jou het beste kan helpen? Bel (06-44562155) of mail (info@aikeborghuis.nl) me dan even.

Persoonlijk adviesgesprek

In een persoonlijk adviesgesprek kijk ik met je mee waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je op dit moment tegenhoudt om daar te komen. Het gesprek levert je helderheid op over je volgende stap. 

Als ik denk dat ik je kan helpen zal ik ook vertellen hoe.
Het gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. 

Workshop opstellingen

In de workshop opstellingen neem je letterlijk je eigen plek en ruimte in. Je krijgt zicht op onbewuste patronen en hebt je eerste stap helder.

Je voelt je lichter en vrijer om keuzes te maken waarin je trouw bent aan jezelf.

Coachtraject
Leef jouw leven

In het coachtraject Leef jouw leven leer je stap voor stap je eigen plek en ruimte innemen. Je maakt keuzes waarmee je trouw bent aan jezelf.

Je hebt meer energie en ervaart meer innerlijke rust, plezier en voldoening.

Coachtraject
De blije ondernemer

In het coachtraject De blije ondernemer leer ik je stap voor stap vanaf het fundament een bedrijf opbouwen dat bij jou en je ideale klant past.

Je hebt focus, meer energie, werkt met fijne klanten, maakt meer winst, ervaart voldoening.

Jij, de blije ondernemer!  

Jaarprogramma bezield vrouwelijk leiderschap
vanuit systemisch perspectief

Deze jaargroep, met 8 bezielde vrouwen is voor jou als je je wilt verdiepen in je vrouwelijk en professionele leiderschap vanuit systemisch perspectief.  In een veilige groep met gelijkgestemde vrouwen delen, leren en ontwikkelen. Lijkt dit je wat? Maak dan een afspraak met me.

Wil je met me overleggen? 

Wil je overleggen? 

Vind je het lastig om te bepalen welke dienst het beste aansluit bij jou en je vraag? Neem gewoon even contact op. Ik denk graag met je mee.