Ben jij er klaar voor om de stap te zetten en jouw leven te leven?


Je weet vaak goed wat je niet meer wilt, maar wat je nu eigenlijk écht wilt heb je nog niet helder.

Je wilt in je leven van betekenis zijn. Je vindt je werk of je bedrijf belangrijk. Maar je wil ook tijd en aandacht besteden aan de mensen die je dierbaar zijn. Je weet dat je meer uit je leven kunt halen dan dat je nu doet. Minder streven. Meer leven.

Als je eerlijk naar jezelf kijkt lijk je het aan de buitenkant prima voor elkaar te hebben. Van binnen voelt het regelmatig leeg. Je voelt je geleefd en gaat vaak door op de automatische piloot.

Je hebt in je leven te maken gehad met verlies: van dierbaren, gezondheid, relaties, je werk. Dat is vaak het moment dat je beseft dat jij de enige bent die je eigen plek en ruimte in kan nemen. En daar ben je nu aan toe.

Het is tijd voor meer plezier, energie, innerlijke rust en voldoening. Neem je plek en ruimte in en leef, daar help ik je graag bij! 

Persoonlijk adviesgesprek

In een persoonlijk adviesgesprek kijk ik met je mee waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je op dit moment tegenhoudt om daar te komen.

Het gesprek levert je helderheid op over je volgende stap.

Workshop opstellingen

In de workshop opstellingen neem je letterlijk je eigen plek en ruimte in.
Je krijgt zicht op onbewuste patronen en hebt je eerste stap helder.

Je voelt je lichter en vrijer om keuzes te maken waarin je trouw bent aan jezelf.

1-op-1 coachtraject
Leef jouw leven

In dit 1-op-1 coachtraject Leef jouw leven leer je stap voor stap je eigen plek en ruimte innemen. Je maakt keuzes waarmee je trouw bent aan jezelf.

Je hebt meer energie en ervaart meer innerlijke rust, plezier en voldoening.

1-op-1 coachtraject
De blije ondernemer

In dit 1-op-1 coachtraject De blije ondernemer leer je stap voor stap een bedrijf te bouwen dat past bij jou en wat jij belangrijk vindt. Zodat jij leeft en onderneemt op een manier waarop je trouw bent aan jezelf. Je ervaart meer plezier, werkt met fijne klanten en verdient lekker.

VIP-dag
De blije ondernemer

Een intensieve en exclusieve dag waarop jij en je bedrijf centraal staan. Deze dag draait om jou. Ik leg je in de watten met koffie, thee, lekkers en een luxe lunch op een fijne plek én we gaan stappen zetten. Ik help je zodat je bedrijf en leven weer in lijn liggen met wie jij in de kern bent en wat jij belangrijk vindt: jij, de blije ondernemer.

Helderheidsessie

Een fijne sessie op locatie waarbij ik je in de watten leg met koffie, thee en lekkers en we samen op onderzoek uitgaan. Daardoor krijg je helderheid over het thema of de vraag die jij inbrengt. Na de sessie loop je lichter en met meer innerlijke rust over je eerste stap de deur uit.