Vandaag is het Tweede Kerstdag. Misschien heb je het fijn met familie en vrienden. Misschien zijn deze dagen wel helemaal niet zo ontspannen en voel je je alleen of ben je gewoon aan het werk.

Als ik naar mezelf kijk vind ik het een fijne week om niet te veel te plannen zodat er ruimte is om in het moment te voelen waar ik zin in heb. Om terug te blikken naar het afgelopen jaar. ’s Ochtends wat langer in bed blijven liggen. Kaarsjes aan. Met een boek voor de houtkachel. Beetje haken, een 1000 stukjes puzzel maken, wandelen.

Nadat ik heb teruggekeken naar 2023 maak ik in deze week vaak ook een begin met mijn intenties voor 2024. Wat wil ik in 2024 zien, doen en beleven? Die vragen heb ik ook voor je gebundeld in het het Reflectie-, Droom- en Doeboek dat je hier gratis kunt aanvragen. Een cadeautje van mij voor jou. 

Door bewust stil te staan bij je intenties en dromen voor 2024 ga je zelf weer achter het stuur van je leven en werk zitten in plaats van op de bijrijdersstoel. 

PS. Op vrijdag 19 januari geef ik een gratis online masterclass over wat je kan helpen om als oudste dochter je dromen en verlangens vorm te geven. Je kunt je nu alvast aanmelden via deze link.