De kerstdagen zijn weer voorbij. De kinderen hebben vakantie en veel mensen zijn vrij.

Als ik naar mezelf kijk vind ik het een fijne week om niet te veel te plannen zodat er ruimte is om in het moment te voelen waar ik zin in heb. Om terug te blikken naar het afgelopen jaar (het reflectiedocument uit de vorige mail kun je hier vinden als je die nog zou willen gebruiken). ’s Ochtends wat langer in bed blijven liggen. Kaarsjes aan. Met een boek voor de houtkachel. Beetje haken, een 1000 stukjes puzzel maken. Bezig met een online cursus walvissen aquarellen.

Het is ook vaak de week dat ik mijn intenties zet voor het nieuwe jaar. Wat wil ik in 2023 zien, doen en beleven? Die vragen heb ik voor je gebundeld in dit document: “Dromen: mijn intentie voor 2023”. Een cadeautje van mij voor jou.

Het is helpend als je ook hebt stilgestaan bij 2022 omdat je dan vaak helder hebt waar je meer of minder van wilt uitnodigen in je leven. Ook nu is het fijn om hier echt even de tijd voor te nemen. Zet een lekker muziekje op en maak het jezelf gemakkelijk. Pak een pen en papier, haal een paar keer diep adem en ga dan lekker aan de slag met de vragen.

Door bewust stil te staan bij je intenties en dromen voor 2023 ga je zelf weer achter het stuur van je leven en werk zitten in plaats van op de bijrijdersstoel.

PS. Een hulpmiddel om op dagelijkse basis even stil te staan bij wat je wilt is door een dagkaart te trekken uit het Oudste dochter carddeck. Als je dat zou willen kun je het hier bestellen.