Het nieuwe jaar is begonnen! Als je de blogs hebt gelezen van de afgelopen periode dan heb je misschien wel een moment stilgestaan bij het afgelopen jaar en heb je tijd genomen om vooruit te kijken naar 2024. Of je dat nu wel of niet hebt gedaan dan heb ik voor dit jaar nog een waardevolle tip voor je. 

Je mag jezelf de vraag stellen: hoe wil ik me voelen in 2024? En dat woord als jaarwoord meenemen.

Stel je wil je avontuurlijk voelen dan zou je jezelf dit jaar aan het begin van de dag de vraag kunnen stellen: wat kan ik vandaag doen om me avontuurlijk te voelen? Je kunt dan denken aan een wereldreis, maar ook in het klein kun je je door de dag heen avontuurlijk voelen. 

Stel je wil je energiek voelen. Wat zou je dan kunnen doen om je energiek te voelen? Je ziet dan dat het niet gaat om iets wat niet meer mag, maar om wat je wel wilt en dit is veel fijner om mee aan de slag te gaan. 

Jezelf een jaarwoord meegeven het nieuwe jaar in is vaak een fijne reminder om goed voor jezelf te zorgen en ruimte te maken voor de dingen die voor jou belangrijk zijn. Zorg er dus voor dat het een woord is dat je blij maakt. 

Je kunt dan iedere dag beginnen met de intentie:  wat kan ik doen om me [jaarwoord] te voelen? 

Ik vind het altijd inspirerend om te horen wat jouw jaarwoord is dus heel leuk als je dit met me deelt via de mail.

PS. Wil je dit jaar een volgende stap zetten in het laten uitkomen van je dromen en verlangens? Schrijf je dan nu in voor de gratis online masterclass van  vrijdag 19 januari. Dan heb je dat moment voor tijd en ruimte voor jezelf alvast geregeld. Je bent welkom en ik ontmoet je daar graag. Aanmelden kan via deze link.