Waar ik tijdens het schrijven van mijn boek tegenaan liep is dat er heel veel inspirerende oudste dochters zijn. Welke oudste dochters geef je dan een plek in dat boek?

Ik besloot de hulp van mijn netwerk in te schakelen en plaatste een oproep op Linkedin met de vraag ‘Welke oudste dochter inspireert jou en waarom is ze een rolmodel voor je?’

Op die vraag werd massaal gereageerd en zo had ik ineens een lijst met nog meer inspirerende oudste dochters. Terwijl ik de lijst doornam zag ik dat de naam Sabine Uitslag (voormalig Tweede Kamerlid) een aantal keer werd genoemd. Ik besloot via Linkedin contact met haar op te nemen en we hadden meteen een klik.

Zo kwam het dat we niet zo lang geleden samen een aflevering hebben opgenomen voor de Oudste dochter podcast. We gingen in gesprek over vragen als: hoe is haar plek als oudste dochter van invloed geweest op de keuzes die ze maakt? Wat zijn haar kwaliteiten en valkuilen? Hoe blijft ze trouw aan zichzelf en versterkt tegelijkertijd het geheel met haar grote hart voor de zorg? Wat waren de keerpunten van haar leven en wat zijn belangrijke levenslessen die ze heeft geleerd?

Het werd een open en inspirerend gesprek vol waardevolle inzichten waarvan ik denk dat ze ook jou kunnen inspireren en helpen. Je beluistert de podcastaflevering hier.

Wat ik leerde van Sabine is hoe belangrijk het is om te weten waar je hart sneller van gaat kloppen. Groot te durven dromen en de juiste mensen om je heen te verzamelen. Te vertrouwen op je intuïtie en te pionieren.

De juiste mensen om je heen verzamelen blijkt iedere keer weer een belangrijke sleutel als je grote ambities en dromen hebt. Mensen die net een stapje verder zijn dan jij en die je kunnen en willen helpen.

Ben jij een grootdromer en wil je aankomend jaar ook nieuwe stappen zetten omdat je weet dat er meer in je zit dan er nu uit komt, zonder dat je harder hoeft te werken?

Dan ga ik graag met je in gesprek. In oktober start de premium jaargroep waarin we samen met een groep van maximaal 8 gelijkgestemde ambitieuze oudste dochters op leiderschapsposities op ontdekkingsreis gaan. Je hoeft het een jaar niet alleen te doen. Ik loop naast je mee als coach en strategisch sparringpartner. Je hebt de steun en support van de groep en je krijgt toegang tot een waardevol netwerk. Je leert werken met de onderstroom vanuit systemisch perspectief en krijgt strategieën en tools aangereikt die je groei als ondernemer en leider verstevigen.

Wil jij dit ook? Vraag dan een persoonlijk gesprek met me aan. Je bent welkom.