Je zult niet de eerste oudste dochter zijn die deze vraag krijgt. Voor veel oudste dochters is werk een belangrijke manier om een bijdrage te leveren aan datgene wat ze roept.

Als je vol enthousiasme vertelt over een project of ontwikkeling waar je mee bezig bent dan begrijpt niet iedereen dit. Je bent nu vrij hoor, moet je echt over je werk praten?

Als dit herkenbaar is dan is de kans groot dat je een grotere ambitie hebt dan de mensen met wie je op dat moment samen bent. Misschien merk je daardoor dat je steeds minder zin krijgt in feestjes of andere sociale gelegenheden, omdat je het gevoel hebt dat dat deel van jou er daar niet mag zijn. Extra lastig als deze mensen al langere tijd in je leven zijn en belangrijk voor je zijn.

Als je dit herkent, weet dan dat je niet alleen bent. Veel oudste dochters merken dit. Als je een eigen bedrijf hebt of een bedrijf leidt dan is dat vaak niet zomaar een baan, maar een levenswerk. Het is een manier voor jou om datgene waar je in gelooft vorm te geven of datgene wat je frustreert op te lossen. Om een bijdrage te leveren aan jouw idealen.

Niet iedereen begrijpt of snapt dat en dat hoeft ook niet. De kans bestaat alleen wel dat je je daardoor inhoudt in het contact met anderen, de handrem erop houdt. Het gevoel hebt dat je teveel bent.

Hoe zou het voor je zijn om een plek te hebben waar je schaamteloos ambitieus mag zijn?

Zelf ervaar ik met mijn eigen coach weer hoe fijn het is als dat kan en je er volledig mag zijn, met al je dromen en verlangens. In dat je de meest waardevolle speler wilt zijn voor de klanten met wie je werkt. Dat je veel mensen wilt inspireren en wilt helpen en daar een mooie winst mee wilt maken. Niet alleen voor jezelf, maar juist ook omdat dat mooie dingen mogelijk maakt in de wereld. Tijd en ruimte te hebben voor jezelf en je dierbaren.

Door je te omringen met mensen met grote ambities en dromen wordt het makkelijker om stappen te zetten en tegelijkertijd helemaal jezelf te kunnen zijn.

Dat gun ik jou ook: een plek waar jij er helemaal mag zijn met al je wensen, dromen, ambities en verlangens. Wil jij dit ook? Maak dan nu een afspraak met me voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Ik kijk er naar uit je beter te leren kennen.