Veel oudste dochters vervullen een leiderschapsrol binnen een organisatie of zijn ondernemer. Met doorzettingsvermogen en wilskracht heb je hard gewerkt om op deze plek terecht te komen. Je hebt het best goed voor elkaar. Maar ondanks dat je het goed voor elkaar hebt, voel je je ook regelmatig wel alleen. Dat klopt ook: als het erop aankomt ben jij degene die lastige knopen doorhakt.

Je merkt dat je door de groei die je hebt doorgemaakt de verbinding met je omgeving wat kwijtraakt. Je voelt je je niet helemaal vrij om te delen wat er in je omgaat, omdat je merkt dat je omgeving je niet altijd begrijpt. Het kan ook zijn dat je denkt dat je altijd sterk moet zijn. Dat je het altijd moet weten en je onzekerheid niet op tafel durft te leggen uit angst dat ze denken dat je niet goed genoeg bent voor de klus of opdracht. Dat kan alleen en eenzaam aanvoelen.

Is dat herkenbaar voor je?

Het ondernemerschap of werken als leider in een organisatie is een enorme versneller in je persoonlijke ontwikkeling en je professionele groei. Dat kan gaan schuren in contact met mensen die je al langer kent.
Je raakt wat uit verbinding, terwijl verbinding juist zo belangrijk is voor jou.

Hoe fijn zou het zijn om een plek te hebben waar je je niet langer alleen voelt? Waar je met een groep gelijkgestemde vrouwen samen leert, ontdekt en je ontwikkelt? Waar het niet gek is om ambitieus te zijn en groot te dromen maar waar ook je onzekerheid er mag zijn.

Hoe zou het zijn om een jaar lang samen op ontdekkingsreis te gaan? Waarin je je eigen plek inneemt en je leiderschap verstevigd. Niet door harder te werken maar door vanuit je hart te werken. Een jaar waarin je meer verbinding ervaart met jezelf, je omgeving en het grotere geheel. Waarin je meer resultaat boekt en er tegelijkertijd meer tijd en ruimte ontstaat voor jou, de mensen en dingen die je ook belangrijk vindt?

Je moet het zelf doen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ga je mee op ontdekkingsreis? Woensdag 22 februari gaan we weer van start met mijn jaarprogramma waarin we precies dat gaan doen.

Heb je interesse, wil je meer weten of overleggen of het jaarprogramma past bij jou? Neem dan een kijkje op deze pagina: https://aikeborghuis.nl/bezield-vrouwelijk-leiderschap/

Of neem contact met me op. Ik ga graag persoonlijk met je in gesprek. Stuur me dan even een mail op info@aikeborghuis.nl en dan spreken we elkaar snel.