Je bent een ervaren ondernemer en je bedrijf loopt goed. Je draait een lekkere omzet, doet wat je goed kan en hebt voldoende klanten. Je staat nu op het punt waar je bij de start van je bedrijf van droomde. Je bent blij met wat je bereikt hebt.

Maar als je heel eerlijk bent…

  • Werk je te hard.
  • Voel je je minder vrij dan je zou willen.
  • Heb je niet genoeg tijd en ruimte voor jezelf en je eigen ontwikkeling.
  • Heb je minder oprechte aandacht voor je gezin dan je belangrijk vindt.
  • Ben je toe aan een volgende stap in je bedrijf maar je weet nog niet precies welke.
  • Wordt de tijd die je inplant voor jezelf opgeslokt door andere zaken die prioriteit krijgen.
  • Voel je je soms best alleen omdat niemand je echt lijkt te begrijpen.

Ergens weet je wel dat je eigenlijk in actie moet komen als je iets wilt veranderen. Dat je iets anders moet doen dan je nu doet. Het tijd is voor een volgende stap.

Tegelijkertijd is er nu ook altijd wel iets wat je tijd en aandacht vraagt. Het is dus niet zo gek dat je  nog geen ruimte hebt gemaakt voor die actie. Want het is niet alsof je tegen een burn-out aanloopt of heel veel stress ervaart. Het gaat best oké. Daardoor lijkt de urgentie minder groot om nu actie te ondernemen, maar het blijft knagen.

Je omgeving begrijpt niet zo goed waar je mee bezig bent en je merkt dat je in de netwerken waar je deel van uitmaakt regelmatig verder bent dan de rest. Als je heel eerlijk bent: je voelt je regelmatig alleen en niet begrepen. Daarin ben je niet de enige. Dit hoor ik heel vaak van mijn klanten.

Hoe fijn zou het zijn om het jezelf te gunnen om die vrijheid en die ruimte terug te pakken waar je tenslotte ondernemer voor bent geworden? Hoe zou het zijn om het een jaar lang niet alleen te doen?

Als je voelt: ‘ja dat lijkt me fijn’ dan wil ik je graag uitnodigen om samen op ontdekkingsreis te gaan.

Wat zo fijn is aan deze ontdekkingsreis is dat je voor jezelf organiseert dat je in ieder geval een dag in de maand tijd en ruimte hebt voor jezelf om uit te zoomen, afstand te nemen en reflectietijd in te bouwen. Het is een dag waarin jij niet klaar hoeft te staan voor je klanten maar waarin dat ik zorg voor jou met lekker eten, drinken en meer op een fijne plek.

Met een groep gelijkgestemde vrouwen gaan we op onderzoek uit. Er is volop ruimte om stil te staan bij jouw eigen vragen en die onderzoeken we vanuit systemisch perspectief waardoor je na elke dag weet wat je eerste stap is. Ook tussen de livedagen door ben ik er voor je om te sparren zodat je weer gaat ondernemen op een manier die bij jou past.

Voel je nu ook: dit wil ik? Vraag dan nu een gesprek met me aan. We gaan met maximaal 8 vrouwen op ontdekkingsreis op 16 december dus wacht niet te lang.

Je bent heel welkom!