Ik ben gaan ondernemen omdat ik me vrij wil voelen en van betekenis wil zijn.

Ik ben goed in mijn vak, maar ik heb niet genoeg klanten.
Ik werk alleen maar harder en verdien nog niet genoeg. Ik voel me onrustig en helemaal niet zo vrij.

VIP-dag

Een intensieve en exclusieve dag waarin jij en je bedrijf centraal staan. Deze dag draait om jou. Ik leg je in de watten met koffie, thee, lekkers en een luxe lunch op een fijne plek én we gaan stappen zetten.

Ik help je zodat je bedrijf en leven weer in lijn liggen met wie jij in de kern bent en wat jij belangrijk vindt: jij, de blije ondernemer.
Want dan ben je aantrekkelijk voor je klanten, heb je meer plezier, rust, voldoening en verdien je lekker.

De VIP-dag is echt maatwerk. Daarom hebben we voorafgaand aan de VIP-dag eerst een gesprek om te onderzoeken waar jij meer helderheid in wilt of wat je nu blokkeert in je ondernemerschap. Die neem ik mee in de voorbereiding van de VIP-dag.

Aan het eind van de VIP-dag loop je met energie, helderheid en focus voor je volgende stappen de deur uit. 

Daarna kun je zelf aan de slag. Na een paar weken hebben we dan nog een coachsessie waarin we de puntjes op de ‘i’ zetten.

Hoe zou het zijn als:

R

Je vol energie en met zelfvertrouwen je eigen plek als ondernemer inneemt in je bedrijf.

R

Je naast dat je een kei bent in je vak ook de vaardigheden hebt om daar een winstgevend bedrijf mee op te bouwen.

R

Je weet hoe je je ideale klant het beste kan helpen en daar je eigen unieke aanbod op ontwikkelt.

R

Je met ideale klanten werkt  die mooie resultaten boeken.

R

Je leert hoe je je diensten kan aanbieden en verkopen aan  klanten op een manier die bij je past.

R

Je weet hoe je marketing kan aanpakken zodat je opgemerkt wordt door je ideale klant.

R

Je een plan hebt hoe je je bedrijf verder kunt ontwikkelen en laten groeien.

R

Je onderneemt op een manier die bij je past en waarin je trouw bent aan jezelf.

R

Je leeft en werkt op een manier die jou voldoening geeft.

R

Je tijd en ruimte ervaart om met aandacht bij de mensen te zijn om wie je het meeste geeft.

Ben jij een ondernemer met een ideaal en herken jij je hierin?

R

Ik ben alleen maar druk en mijn bedrijf zit constant in mijn hoofd.

R

Ik heb niet genoeg klanten.

R

Als ik thuis ben reageer ik prikkelbaar tegen de mensen om wie ik het meeste geef.

R

Mijn hoofd blijft maar malen en mijn lichaam protesteert steeds meer.

R

Ik leef van factuur naar factuur.

R

Soms voel ik me moedeloos en twijfel of ik weer een baan in loondienst zal gaan zoeken.

R

Ik vind mijn werk belangrijk maar verlang ook naar een leven naast mijn bedrijf.

R

Ik ben gaan ondernemen om me vrij te voelen maar zo voel ik me helemaal niet.

En vind je dat je ondernemen eigenlijk maar gewoon moet kunnen?

 

Ho! Stop!

 

Stel jezelf eens de vraag: hoe ben ik goed geworden in mijn vak?

Als ik kijk naar mijn eigen ervaring heb ik ontzettend veel tijd, geld en energie gestoken in mijn vakinhoudelijke ontwikkeling. Opleidingen, cursussen, workshops, boeken. Eindeloos veel heb ik er gevolgd. En dat is voor jou als expert in je vak vast niet anders.

Maar toen ik begon met ondernemen vond ik eigenlijk dat ik dat maar gewoon moest kunnen. Een grote denkfout! Na een tijd aanmodderen met mijn bedrijf stond ik voor de keus: ga ik stoppen met mijn bedrijf of ga ik leren ondernemen. De keus om te leren ondernemen heeft voor mij alles veranderd!

Wat levert een VIP-dag je op?

 

 • Je bent weer in verbinding met jezelf en je bedrijf.
 • Het fundament van je bedrijf is weer helder waardoor je vanaf de basis kunt bouwen.
 • Onbewuste blokkades zijn helder geworden zodat je stappen vooruit kunt zetten.
 • Je hebt focus voor de komende periode.
 • Je weet wat je kunt doen om jouw ideale klanten aan te trekken zodat je meer winst gaat maken.
 • Je bent weer een blije ondernemer en daardoor aantrekkelijk voor de mensen voor wie jij van betekenis kunt zijn.

Hoe gaan we te werk?

Voorbereiding

We beginnen met een persoonlijk adviesgesprek. Je bent welkom bij mij op mijn werkplek in Deventer. Woon je verder weg dan kan dit ook via Skype of Zoom. In dit gesprek van 1 tot 1,5 uur kijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Dit eerste gesprek levert je in ieder geval al helderheid op en meer rust in je hoofd. Op basis van die helderheid plannen we samen de VIP-dag in op een moment dat het jou en mij uitkomt.

VIP-dag

De VIP-dag is van 10.00 tot 16.00 uur en staat helemaal in het teken staat van jou, je ondernemerschap en je bedrijf. Deze dag hoef je niet voor anderen te zorgen, maar leg ik jou in de watten met lekker eten en drinken. We gaan deze dag niet werken in je bedrijf maar aan je bedrijf. Dit houdt in:

 • Je gaat je weer verbinden met jezelf, je ondernemerschap en je bedrijf. Van binnenuit. Jij, de blije ondernemer.
 • We gaan terug naar de basis. Het fundament: wie ben jij, waarom doe je wat je doet en wat zijn jouw waarden. Want als je dat helder hebt kun je daarop altijd doorbouwen.
 • We gaan aan de slag met jouw vragen. Wat loopt er nu niet lekker? Heb je niet voldoende klanten? Heb je je aanbod niet helder? Vind je het lastig om je diensten te verkopen of vind je het lastig om opgemerkt te worden voor de mensen voor wie jij van betekenis kunt zijn? Afhankelijk van jouw specifieke vragen gaan we daar samen op maat naar kijken.
 • We zoomen samen uit. We nemen afstand van de dagelijkse waan van de dag en gaan als het ware boven je bedrijf hangen waardoor verbanden zichtbaar worden.
 • We onderzoeken wat je onbewust blokkeert en je krijgt handvatten hoe je dit aan kunt pakken.
 • Je loopt met meer innerlijke rust en heldere vervolgstappen de deur uit.

Coachsessie

Na deze VIP-dag loopt je met meer verbinding met jezelf en je bedrijf de deur uit. Maar ook met veel nieuwe inzichten en informatie. In de weken daarna mag je me bellen en mailen met vragen. We plannen na een paar weken een sessie zodat we zeker weten dat je door kunt. Tijdens deze sessie ben je welkom bij mij in Deventer maar dit kan ook online via Zoom of Skype. In dat gesprek kijken we samen hoe het met je is gegaan en kun je me alle vragen stellen die je hebt. Als je tussendoor al vragen hebt mag je me mailen of bellen.

Investering

 

De investering voor een VIP-dag is 1250 euro exclusief btw.
Dit bedrag is inclusief voorbereidend gesprek, voorbereiding, de VIP-dag en het coachingsgesprek.

De investering voor een VIP-dag is een stevige investering. Dit kan onzekerheid oproepen. Mijn eigen ervaring is dat een VIP-dag je enorm versnelt in je groei als mens en als ondernemer en dat je de investering terugverdiend in tijd, geld en energie als je de stappen zet die je tijdens de VIP-dag aangereikt krijgt. Betalen in termijnen is mogelijk. 

Voel je een Ja-ik-wil?

Wil jij aan de slag met jezelf en je bedrijf? Ik hoor het graag. Of heb je nog vragen of deze VIP-dag een goede optie is voor jou? Neem contact met me via telefoon: 06-44562155 of info @ aikeborghuis.nl. Je kunt ook altijd een persoonlijk adviesgesprek met me aanvragen, zie hieronder:

Ondernemen kun je leren.

Als dochter van een verpleegkundige en docent is het ondernemerschap me niet met de paplepel ingegoten. Pas toen ik vastliep in mijn ondernemerschap: heel hard werken zonder winst te maken wist ik dat ik hulp nodig had. Ik ben gaan investeren in een ondernemerscoach en leerde de basis van het ondernemen.

Een hele spannende stap: want zou ik deze investering wel terugverdienen? Achteraf gezien had ik deze keus jaren eerder willen maken. Het zou me heel veel tijd, energie en frustratie hebben gescheeld.

Ik ben gaan ondernemen vanuit een helder fundament en dat maakte een groot verschil. En toch liep mijn bedrijf nog niet meteen lekker. Ik ontdekte dat de manier van marketing en verkoop die ik leerde niet goed aansloot bij wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Ik kreeg er een knoop van in mijn buik. Dus ben ik op zoek gegaan naar een manier van marketing en verkopen die bij mij en mijn ideale klant past. Vanuit de intentie om echt te helpen en zonder ‘trucjes’. Maar wel met het besef dat het verkopen van je diensten erbij hoort als je wilt ondernemen. Als je een winstgevend bedrijf wilt opbouwen zul je deze vaardigheid moeten leren.

Met vallen en opstaan heb ik nu een bedrijf dat past bij wat ik het allerliefste doe. De sleutel? Een bedrijf dat heel dicht ligt bij wie ik in de kern ben en bij wat ik belangrijk vindt. Een bedrijf van binnenuit. En dat maakt dat ik me blij voel. En dat is aantrekkelijk voor klanten. Ik heb nu een bedrijf waarin ik datgene doe wat ik het liefste doe en kan er lekker van leven. Ik ben een blije ondernemer!

Ik beschik over voldoende ervaring op mijn vakgebied maar het ondernemen is toch wel iets anders waar ik op dat moment nog niet voldoende in bedreven was. Ik merkte dat ik stil stond en ik wil verder groeien en mij zelf persoonlijk blijven ontwikkelen. Wat was het fijn samenwerken met Aike, ze is open, straalt rust en vertrouwen uit, meelevend en invoelend en bovenal is ze omgeven door een veilige sfeer waardoor je helemaal jezelf kunt en durft zijn. Aike heeft veel kennis waardoor ik nu met de ogen van een ondernemer kan kijken, verder kan gaan groeien met mijn bedrijf en weer vol enthousiasme mij aan het ontwikkelen ben.

Dit traject is voor mij de drempel geweest om in de actiemodus te komen m.b.t het ondernemen, vol vertrouwen en helemaal op mijn eigen manier, het heeft me veel energie gegeven om mijn bedrijf verder te laten groeien en zo het verschil te kunnen maken.

Heerlijk om weer stappen te kunnen gaan zetten, het is een absolute aanrader om dit bij Aike te gaan doen, ik gun het iedereen die als ondernemer verder wil groeien.

Alida Batterink

Servicebureau Happy Care, www.servicebureau-happycare.nl

Voel je een Ja-ik-wil?

Wil jij dit ook of heb je nog vragen over of deze VIP-dag een goede optie is voor jou?
Neem dan contact met me via telefoon: 06-44562155 of info@aikeborghuis.nl

Je mag ook een persoonlijk adviesgesprek met me aanvragen.