Team

Ik doe dit niet alleen, ik werk samen met een fijn team

 

Oudste dochters zijn van nature gewend om veel verantwoordelijkheid te dragen en zijn gewend het alleen op te lossen. Maar dat hoeft niet. En als je stevig op je eigen plek staat wordt het makkelijker om dat te zien. 🙂

Daarom werk ik samen met Ariana, Mira en Pauline. Ariana doet de coaching bij het online programma Leef jouw leven, Mira is mijn praktisch sparringpartner en Pauline mijn virtueel assistent. Toeval of niet: ze zijn ook alle drie een oudste dochter.

 

Ariana Groenendijk

In 2021 is Ariana het team komen versterken als coach. Ze is een oudste dochter en opgegroeid in een samengesteld gezin. Ze kent valkuilen van oudste dochters als geen ander: hard werken om gezien te worden, het graag goed willen doen, beter kunnen geven dan ontvangen. Veel in je hoofd zitten in plaats van in je lichaam. Ariana is systemisch opgeleid en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen.

Mira Saia

Mira is zowel technisch sterk, als sterk in het sparren om mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met name het op de achtergrond meedenken op de strategie en hoe ze focus houdt vind ik fijn. Al is het allerfijnste misschien nog wel dat ik voel dat ik het niet meer alleen hoef te doen. Door Mira kan ik mijn waarde meer laten zien als ondernemer, want ik richt me nu op de dingen waarmee ik echt een verschil maak voor mijn klanten.

Pauline Miezenbeek

Pauline en ik werken sinds begin 2019 structureel samen. En wat geeft dat een rust! Ze neemt me werk uit handen en zorgt ervoor dat ik me lekker kan richten op het werken met klanten en content maken. De rest regelt zij achter de schermen. Pauline kan in mijn hoofd kijken, denkt met me mee, is alert als ik iets vergeet of iets makkelijker of handiger kan. Als je een vraag hebt, is de kans groot dat je haar via mail of app tegenkomt.

Oudste dochter? Ontdek hoe je plek in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen

Ben je een oudste dochter en wil je de sleutel naar lichter leven en werken?

Vraag dan nu mijn e-book gratis aan!

Ontdek wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe je daarmee om kunt gaan.