Team

Ik doe dit niet alleen, ik werk samen met een fijn team 

Oudste dochters zijn van nature gewend om veel verantwoordelijkheid te dragen en dat kunnen ze ook goed. Ze zijn gewend om het alleen op te lossen. Dat heb ik zelf in de beginjaren van mijn bedrijf ook gedaan. Het voelde alleen en ik worstelde met de dingen die ik niet goed kon. Sinds ik ben gaan samenwerken met een team die aanvullende kwaliteiten heeft op die van mij voelt het ondernemen niet meer alleen en een stuk lichter. We doen allemaal wat we goed kunnen en zo kunnen we nog meer oudste dochters helpen.

Op dit moment werk ik samen met Ariana, Pauline, Iris en Marjolein. Ariana verzorgt de coaching bij het coachprogramma Leef jouw leven. Pauline werkt als mijn virtueel assistent en regelt veel technische zaken achter de schermen en ze verzorgt mijn social media online. Iris pakt projecten op en zet de puntjes op de ‘i’ van mijn content. Marjolein verzorgt de voedende lunches en het lekkers tijdens de jaargroepen. Toeval of niet: ze zijn alle vier een oudste dochter.

 

Ariana Groenendijk

In 2021 is Ariana het team komen versterken als coach. Ze is een oudste dochter en opgegroeid in een samengesteld gezin. Ze kent valkuilen van oudste dochters als geen ander: hard werken om gezien te worden, het graag goed willen doen, beter kunnen geven dan ontvangen. Veel in je hoofd zitten in plaats van in je lichaam. Ariana is systemisch opgeleid en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen.

Iris Boers

Iris en ik werken sinds september 2023 samen. Achter de schermen pakt zij projecten op die helpen om de beste ervaring en hulp te kunnen bieden aan onze klanten. Met oog voor het grotere geheel en tegelijk voor detail zet zij de puntjes op de ‘i’ van mijn gecreëerde content.

Pauline Miezenbeek

Pauline en ik werken sinds begin 2019 structureel samen. En wat geeft dat een rust! Ze neemt me werk uit handen en zorgt ervoor dat ik me lekker kan richten op het werken met klanten en content maken. De rest regelt zij achter de schermen. Pauline kan in mijn hoofd kijken, denkt met me mee, is alert als ik iets vergeet of iets makkelijker of handiger kan. Als je een vraag hebt, is de kans groot dat je haar via mail of app tegenkomt.

Marjolein Cozijnsen

Marjolein Cozijnsen van Munt & Marjolein verzorgt al jaren met liefde en aandacht de voedende lunches en het lekkers tijdens mijn jaargroepen, met biologische en lokale producten. Naast het verzorgen van de lunches is Marjolein natuurvoedingskundige en helpt ze mensen om lekker in hun vel te zitten met gezonde voeding voor meer rust, energie en vitaliteit.

Oudste dochter? Ontdek hoe je plek in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen

Ben je een oudste dochter?
Ontdek dan nu hoe je plek in het gezin onbewust van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen.

Vraag dan nu mijn e-book gratis aan!

Ontdek wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe je daarmee om kunt gaan.

dit veld niet invullen s.v.p.