Ik wil zo graag meer energie, rust, plezier en voldoening maar ik werk alleen maar harder.

Pas als alles voor iedereen gedaan is dan ben ik aan de beurt. En dat is net wat ik niet meer wil.

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

R

Je minder zou moeten van jezelf.

R

Je hoofd stopt met malen en je weer vertrouwt op je intuïtie.

R

Je meer energie hebt en meer plezier ervaart.

R

Je trouw bent aan jezelf en wat voor jou belangrijk is.

R

Je lef en moed hebt om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

R

Je meer tijd en ruimte hebt voor jezelf om de dingen te doen die je blij maken.

R

Je tijd en aandacht hebt voor de mensen om wie je het meest geeft.

R

Je je geld verdient en voldoening ervaart met het werk dat je doet.

HET COACHINGSPROGRAMMA LEEF JOUW LEVEN helpt jou op weg!

Dit is eenn intensief en exclusief coachtraject van een half jaar met volop aandacht, tijd en ruimte voor jou.
Je gaat stap voor stap je eigen plek en ruimte weer innemen zodat jij leeft en werkt op een manier die je bezielt en zin geeft.
Speciaal ontwikkeld voor jou!

HOE WERKT HET PROGRAMMA LEEF JOUW LEVEN?

 We gaan in zes individuele sessies met elkaar aan de slag. Het zijn sessies met tijd, ruimte en aandacht voor jou.

Na iedere sessie heb je je volgende stap helder. Zo neem je stap voor stap je leiding over je leven terug en leef je jouw leven.

Je hebt snel meer energie, plezier, rust en ervaart voldoening.

Maar dat is nog niet alles…

JE KRIJGT TOEGANG TOT HET COMPLETE ONLINE PROGRAMMA LEEF JOUW LEVEN.

 “Ik ben al zo druk en ik heb weinig tijd.” Dat hoor ik vaak van mijn klanten en dat begrijp ik. Daarom heb ik een online programma ontwikkeld dat je stap voor stap helpt om de leiding over je leven terug te nemen. Je kunt dit thuis of waar dan ook volgen op de momenten dat het jou uitkomt. Een moment tijd en ruimte voor jezelf. Hoe fijn is dat?

HOE WERKT HET ONLINE PROGRAMMA?

Je ontvangt 1x per 2 weken een module in je mail. In de mail zit een link naar de module.
Daarin zitten onder andere video’s met uitleg, audiobestanden en
droom- en doeboeken met oefeningen.

Je zult merken dat als je met de modules aan de slag gaat je snel meer energie, plezier, rust en voldoening ervaart.

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Module 0:

Start

Je krijgt uitleg hoe het programma is opgebouwd en werkt.

Module 1:

Bewustwording & Mindset

Als je je bewust bent van wat eerder onbewust was, dan geeft je dat de mogelijkheid om andere keuzes te maken. We gaan bezig met je mindset. Je neemt het besluit: Dit is mijn leven.

Module 2:

Waar verlang jij naar?

Je gaat schatgraven: je onderzoekt waar jij naar verlangt. Je maakt weer contact met je kernwaarden, jouw innerlijke drijfveren. Je onderzoekt hoe jij je wilt voelen. Je kunt dan keuzes maken die passen bij wat jij belangrijk vindt.

Module 3:

Zorgen voor jezelf

Goed zorgen voor jezelf is ons vaak niet geleerd. Je gaat onderzoeken hoe jij beter voor jezelf kunt zorgen en gaat daar ook concrete stappen in zetten.

}

Module 4:

Jouw tijd en energie

Je tijd en je energie kun je maar één keer besteden. Dus het liefst aan de dingen die jij belangrijk vindt. Je krijgt tips en handvatten hoe je direct meer energie krijgt.

Module 5:

Neem je eigen plek in

Je leert waarom het zo belangrijk is dat jij je eigen plek inneemt en hoe je dat doet. Want dan sta je in de kracht en kun je stap voor stap keuzes maken die goed zijn voor jou.

Module 6:

Thuis & je relaties

Je krijgt meer inzicht in hoe je kunt werken aan een liefdevolle relatie met je partner. Je leert wat je kunt doen om je gezin in balans te krijgen. Ook ga je vanuit een ander perspectief kijken naar je vriendschappen en relaties.

Module 7:

Ondernemend werken

Je besteedt vaak relatief veel tijd en energie op je werk. In deze module gaan we inzoomen hoe jij je werk zo kunt vormgeven dat het aansluit bij wie jij in de kern bent en waarmee je het verschil wilt maken in de wereld.

Module 8:

Leiderschap van binnenuit

Om jouw leven te leven is het belangrijk om naar binnen te gaan bij jezelf en van daaruit je leven te leven. Om contact te maken met wie jij in de kern bent en te onderzoeken hoe jij met jouw potentieel je bijdrage aan de wereld levert.

Je kunt nu starten!

*Betaal je het traject zelf dan zijn de prijzen inclusief 21% BTW.
Betaalt je werkgever het traject dan zijn de prijzen exclusief 21% BTW.

Wat levert Leef jouw leven je op?

R

Je past je niet langer aan: je bent trouw aan jezelf.

R

Je staat niet langer in de overleefstand en leeft in het nu.

R

Je geniet meer: je voelt je vrijer, hebt meer energie en plezier.

R

Je hebt meer zelfvertrouwen en bent milder naar jezelf.

R

Je hebt meer vrije tijd en doet wat jou echt blij maakt.

R

Je leert je grenzen kennen.

R

Je ervaart meer innerlijke rust en bent een leukere partner, collega, moeder, vul maar in.

R

Je leeft en werkt weer op een manier die je voldoening geeft.

WIE IS AIKE

Jarenlang stond ik in de overleefstand. Ik was altijd druk en voelde me opgejaagd. Ik gaf alles. Tot ik het op een gegeven moment niet meer volhield. Ik voelde aan alles: Zo wil ik het niet meer!

Ik nam het besluit: Dit is mijn leven. Dat veranderde alles. Ik stopte stap voor stap met het aangepaste-meisje effect. Ik ontdekte weer wie ik in de kern ben. Wat mij blij maakt en plezier geeft. Ik voel me vrijer, ervaar meer rust, energie en voldoening. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart en ontwikkelde onder ander dit programma. 

Ook mijn privé-leven veranderde compleet. In mijn gezin ervaar ik meer oprechte aandacht en liefde. Ik ontdekte: trouw zijn aan jezelf en je eigen leven leven is zo waardevol!

Ik investeer flink in mijn ontwikkeling als mens en ondernemer. Alle lessen die ik leer houd ik niet voor mijzelf. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om stap voor stap de leiding over hun eigen leven terug te nemen. Zodat je leeft en werkt op een manier die je bezielt en zin geeft. Je bent het waard!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer start het programma?

Je hebt direct toegang zodra jij je hebt aangemeld. Je kunt dus direct aan de slag. Wil je niet meteen starten?
Ook geen probleem. Het is aan jou wanneer je echt begint.

Waar en wanneer zijn de coachsessies?
De data en tijden van de coachsessies bepalen we in gezamenlijk overleg. Je bent heel welkom in mijn coachruimte in Deventer.
Woon je te ver weg dan kunnen de coachsessies ook via Skype of Zoom gehouden worden. Net wat voor jou prettig is.
Hoe lang duurt het programma?
Gedurende 16 weken ontvang je iedere 2 weken een module in je mailbox. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules toepast.
Je blijft voor altijd toegang houden tot het materiaal dus je mag de tijd nemen.

Je kunt ook op een later moment de modules nog een keer doorlopen. Je zult zien dat je ook dan waarde haalt uit het programma.

De coachsessies plannen we in overleg binnen een half jaar in.

Is dit programma geschikt voor iedereen?
Dit programma is geschikt voor jou als je bereid bent te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei en bereid bent om in beweging te komen en te gaan doen. Want als je het wel weet, maar niets doet, dan verandert er niets.
Ik ben niet zo handig met de computer, is het dan wel goed te volgen?
Het programma is heel eenvoudig te volgen. Het is een kwestie van klikken op de linkjes die je krijgt toegestuurd.
En als het je niet lukt zijn we altijd bereikbaar voor vragen.
Levert dit programma mij belastingvoordeel op?
Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken.
Kan mijn werkgever betalen?

Dat gebeurt heel vaak. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Neem contact met ons op via info@aikeborghuis.nl om de factuur voor je werkgever in orde te maken.

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?
Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.
Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?
Investeren is altijd spannend. Besef dat je investeert in je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik stel mezelf altijd 3 vragen die ook waardevol zijn voor jou:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Heb je nog andere vragen? Mail me gerust op info@aikeborghuis.nl.

Door het volgen van het programma leef jouw leven en de opstellingen ben ik meer in contact gekomen met mijn innerlijke drijfveren. Het heeft er voor gezorgd dat ik meer inzicht heb gekregen over waar ik voor sta en waar ik energie van krijg. Dit helpt mij in het maken van gerichte keuzes in mijn werk, maar ook het opnieuw herwaarderen van mijn basis, mijn gezin, mijn vrienden en mijn gezin van herkomst.

Ik heb het coachen van Aike als heel prettig ervaren. Ze luistert, geeft erkenning, kan goede vragen stellen en juist vanwege haar kennis m.b.t. systemen en opstellingen is zij in staat de onderstroom zichtbaar te maken.

Maartje Knotter

Als ik ergens voor ga doe ik dat voor meer dan 100%. Ik maak graag het onmogelijke mogelijk. Maar dat gaat als je niet uitkijkt ten kostte van jezelf. Ik had behoefte aan een coachprogramma, waarbij ik dichter bij mijzelf kon komen. Mijn gevoel, mijn drijfveren, waarom ik de dingen doe die ik doe. En hoe het ook anders kan.

En vooral geen coachingsprogramma waarbij ik heerlijk in mijn hoofd moet gaan om vervolgens weer gewoon in de waan van de dag de dingen te doen zoals ik ze altijd doe.

De gesprekken gecombineerd met de opstellingen hebben mij inzicht gegeven in verschillende perspectieven van een situatie waarin ik was vastgelopen. Hoe ik mijzelf voelde, hoe anderen in die situatie zich voelden en mij ervaarden. En wat er gebeurde als ik me daarin ging bewegen. Dit gaf enorm veel inzicht om stappen vooruit te zetten, waarbij ik mijzelf niet wegcijferde. Sterker nog, juist veel krachtiger en zelfbewuster tevoorschijn kwam.

Het traject heeft mij enorm geholpen dichter bij mijzelf te komen. Meer vanuit mijn gevoel te mogen acteren. Te luisteren naar mijzelf. En mijzelf meer te waarderen in plaats van te bekritiseren wat er allemaal anders en beter kan. En niet te vergeten, de typische verantwoordelijkheden en effecten van de oudste dochter zijn, te zien en begrijpen.

Aike is eerlijk, zorgzaam, gedreven en wil graag haar kennis en ervaring delen om anderen verder te brengen. Vanuit haar kracht van het doen van opstellingen blijft ze vernieuwende vormen vinden om zoveel mogelijk mensen verder te helpen. 

Als je echt resultaat wilt, ga dan niet naar een cursus waar je de zoveelste mooie theorieën krijgt en je uiteindelijk niet weet hoe dat toe te passen in de praktijk. Maar investeer in dichter bij jezelf te komen. Stappen te zetten vanuit je goede gevoel, je innerlijke drijfveren. Je eigen kracht te voelen.

 

Mireille Kinket

Ik ben het coachtraject gaan volgen omdat ik niet meer gelukkig was in mijn werk en op zoek was naar wat ik wel wilde gaan doen.

Aike was vanaf de start warm en attent. Maar ik vond ook dat de start van het traject langzaam ging. Laat dat nou net zijn wat ik eigenlijk nodig had. Iemand die me op een goede manier keuzes liet maken, maar dat wel in alle rust liet doen. Daardoor zijn puzzelstukjes op hun plek gevallen.

Ik heb geleerd meer intuïtief en op gevoel keuzes te maken, in plaats van alles vanuit ratio te beslissen. Ik ervaar meer rust en vertrouw meer op mijn gevoel bij het nemen van beslissingen.

Aike is oprecht geïnteresseerd, intuïtief, nuchter en authentiek. En ze weet gedoseerd de goede dingen te benoemen en je inzichten te geven. De familieopstellingen zijn een waardevolle aanvulling en geven je andere inzichten. Ik vond het heel erg fijn dat Aike ook buiten de coachingsmomenten bereikbaar en betrokken was. Vooral in de momenten waarop je zelf het overzicht even kwijt bent.

Dus gun jezelf ook de ruimte om uit te zoeken wat je écht wil. Als je je vanuit binnen sterker voelt, kun je pas goede beslissingen nemen.  Dit kan in kleine stappen en hoeft zeker niet razend snel: liever niet!

Sanne Poll- van der Heijden

Ik ben het traject gaan volgen omdat ik oververmoeid was en steeds meer prioriteit ging leggen bij mijn werk.
Ik wilde leren hoe ik het onderscheid tussen privé en werk beter kon maken. Na een moeilijke tijd op mijn werk voelde ik me regelmatig angstig en onzeker.

Als ik dit traject niet gedaan had zou ik regelrecht in een burn-out zijn beland. Dat wilde ik dus absoluut niet.

Ik heb het traject als verhelderend ervaren. Ik ben rustiger geworden en vat de dingen minder persoonlijk op. Ik voel me niet meer persoonlijk gekwetst. Ik kan meer ruimte maken voor privéleven. Ik weet beter waar ik wel en geen invloed op kan uitoefenen. En ik voel me minder angstig en onzeker. 

Aike heb ik ervaren als een open en hartelijk mens die het niet schuwt om je ook een spiegel voor te houden.

Het lichaamsgericht onderzoeken en ervaren met opstellingen is voor mij goede manier en heeft me zeker geholpen.

Femke

Ik ben het coachingsprogramma gaan volgen omdat ik wel wist dat ik dingen wilde veranderen in mijn leven en werk.

Het lukte me niet om zelf in beweging te komen. Ik voelde dat ik belemmerd werd om stappen te zetten, om het ook werkelijk aan te pakken. Ik kwam alleen niet verder.

Het traject heeft me opgeleverd dat ik nu wel in beweging ben gekomen en stappen heb gezet. Ik heb zelfs de stap durven zetten naar een nieuwe baan (na 29 jaar dienstverband). Ik durf meer en weet waar ik toe in staat ben. Zonder de coaching had ik die stap niet gezet. 

Aike is een open en bevlogen coach. Ze biedt een veilige plek en ze is een ster op het gebied van systemisch werken.
Dus als je nog twijfelt: ga kennismaken met Aike. Als het klikt ga jij stappen maken! 

Suzanne Huydts