Podcast

Door jouw podcast en kaartenset weet ik wat erbij hoort in mijn rol als de oudste dochter. Dit herken ik bij mezelf en soms bij anderen. En ik merk dat veel van mijn klanten ook van de oudste dochter zijn. Zo grappig. 🙂 Dank voor alle mooie inzichten die je deelt.

Linda Brink

Geen Apple-gebruiker? Je kunt de podcast ook beluisteren via je favoriete podcast-app: Anchor, Google Podcasts of Spotify.

Ben je een oudste dochter en kun je wel wat inspiratie gebruiken?

Wekelijks deel ik een blog en/of podcast met een nieuw inzicht, inspiratie of een mijmervraag. Even een momentje om stil te staan bij jezelf.

Heb je daar geen zin meer in? Dan meld je je gewoon weer af.

dit veld niet invullen s.v.p.

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je de privacyverklaring.