Opladen op Terschelling
Neem je plek in en leef!

Ik zorg voor alles en iedereen en pas als dat klaar is ben ik aan de beurt.

 

Ik ben moe, heb weinig energie en snak naar tijd, ruimte en aandacht voor mezelf.

Ik wil mijn eigen plek en ruimte weer innemen zodat ik niet langer overleef maar leef.

Ik wil stappen zetten om te ontdekken wat ik echt wil.

Hoe zou het zijn als:

R
Je een weekend alleen maar voor jezelf hoeft te zorgen.
R
Je tijd en ruimte hebt om op te laden zodat je minder moe bent en meer energie hebt.
R
Je hoofd stopt met malen en je meer kunt vertrouwen op je gevoel, je intuïtie.
R

Je minder gespannen voelt en dit niet meer afreageert tegen de mensen van wie je het meeste houdt.

R
Je stap voor stap leeft en werkt op een manier waarop je trouw bent aan jezelf.
R
Je lichter en vrijer voelt en meer innerlijke rust en voldoening ervaart.

Maar lijkt jouw leven meer op het volgende?

R
Ik ben alleen maar druk en plof ‘s avonds uitput op de bank.
R
Ik weet wel wat ik niet meer wil, maar weet niet wat ik wel wil.
R
Als ik thuis ben reageer ik prikkelbaar tegen de mensen om wie ik het meeste geef.
R
Mijn hoofd blijft maar malen en mijn lichaam protesteert steeds meer.
R
Ik pas me steeds aan, aan wat anderen van me verwachten en ik vergeet mezelf.
R
Ik zie soms als een berg tegen de dag op en leef van weekend naar weekend.
R
Ik vind mijn werk belangrijk maar verlang ook naar een leven naast mijn werk.
R
Ik voel me gevangen in hoe het hoort maar weet niet goed wat ik anders kan doen.

Dan is dit weekend Opladen op Terschelling voor jou! 

 

Wanneer heb je voor het laatst eens een weekend écht de tijd voor jezelf genomen?

 

Je weekend Opladen op Terschelling begint bij de veerboot. Zodra de boot de haven uitvaart ben je weg van echt weg van alles. Tijd en ruimte voor jou. Niets moet. Alles mag.

Ik vang je op…datum…tijd op in de haven van Terschelling. Ik breng je naar de Folkshegeskoalle Schylgeralân in Hoorn waar we op basis van volpension overnachten. Je verblijft in een eigen kamer met eigen sanitair.

Het programma bestaat onder andere uit schrijfoefeningen om dichter bij jezelf te komen, geleide meditaties en we werken met opstellingen.

Tijdens het weekend is ook tijd en ruimte vrij om de prachtige natuur op het eiland te verkennen.  Te wandelen langs het strand, te lezen, te schrijven, uit te rusten of waar je maar zin in hebt. 

Zondagmiddag rond 13.00 uur ronden we het weekend gezamenlijk af en breng ik je weer naar de haven.

Het weekend levert je op dat je weer contact maakt met wie jij in de kern bent en wat jij eigenlijk wilt. Je gaat ervaren hoe het is om echt je eigen plek in te nemen en hoeveel rust dat brengt: Neem je plek in en leef. 

In het weekend wordt er voor jou gezorgd. Een fijne plek in de natuur om te overnachten. Eten en drinken is verzorgd. Je bent dus op een fijne plek zodat je tot rust kunt komen en op kunt laden.  

Als je aan het eind van het weekend de boot naar het vasteland neemt dan voel je lichter en rustiger.
Je hebt ballast los kunnen laten en voelt je innerlijk rustiger. Je weet hoe je dicht bij jezelf kunt blijven en hebt meer energie.

Wat levert het weekend Opladen op Terschelling je op?

  • Dit weekend draait om jou: tijd, ruimte en aandacht om op te laden.
  • Je bent weer in verbinding met jezelf.
  • Je gaat je eigen plek innemen en ervaart hoeveel ruimte en innerlijke rust dat geeft.
  • Onbewuste blokkades zijn helder geworden zodat je stappen vooruit kunt zetten.
  • Je hebt handvatten in handen hoe je dicht bij jezelf kunt blijven.
  • Je staat niet meer in de overleefstand maar je voelt dat je leeft.
  • Je voelt je vrijer en blijer.

Want stel jezelf eens de vraag: wat zou het je opleveren als je meer energie hebt? Stap voor stap gaat ontdekken hoe jij je eigen plek in kunt nemen zodat je meer energie hebt, je innerlijk rustiger voelt en je handvatten meekrijgt die je in het dagelijks leven mee kunt nemen?

Dat is heel fijn voor jezelf. Maar ook voor je omgeving. Want als jij dichter bij jezelf bent kun je makkelijker je grenzen stellen. Ben je met meer tijd, ruimte en aandacht bij je gezin. En dat is winst. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving.

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen.

Waar op Terschelling ga je opladen?

 

Je verblijft op een van de mooiste plekjes van Terschelling; de Folkshegeskoalle Schylgeralân in het duinrijke bos van Hoorn.

De Folkshegeskoalle van Terschelling is de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand van Terschelling verblijf je het hele weekend op basis van volpension.

Je overnacht in De Brêge. Het ronde gebouw De Brêge is rondom een duin gebouwd.
Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers met een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. 

Je slaapt alleen op een tweepersoons kamer zodat je altijd een plek hebt waar je je kunt terugtrekken en opladen als je daar behoefte aan hebt.

Investering

 

De investering voor de weekendretraite is 495 euro inclusief btw.
Dit bedrag is inclusief overnachtingen op basis van volpension in een eenpersoonskamer en inclusief de begeleiding tijdens het weekend.

Je reist op eigen gelegenheid naar Terschelling toe.

De investering in jezelf kan onzekerheid oproepen. Want vaak zijn we geneigd om eerst voor anderen te zorgen en dan pas voor jezelf.
Maar hoe waardevol is het als jij na het weekend weer opgeladen bent en je energieker en meer rust ervaart?

Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

Voel je een Ja!

Ik wil mijn eigen plek innemen, opladen en voelen dat ik leef?

 

Meldt je dan nu aan voor het weekend. Na betaling is je plek gereserveerd. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me via telefoon: 06-44562155 of info@aikeborghuis.nl.

Je bent welkom!

Je bent het waard om je eigen plek en ruimte in te nemen.

Voordat ik in in 2008 vastliep was ik altijd bezig met leven ‘zoals het hoort’. Ik zat veel in mijn hoofd, maakte logische keuzes. Als je vanaf de buitenkant keek had ik het goed voor elkaar: een carrière, een fijne relatie, fijn huis en twee gezonde kinderen. En toch voelde ik me niet gelukkig. Ik stond in de overleefstand. En ik voelde me leeg van binnen.

Dat ik vastliep had ik niet aan zien komen. Achteraf gezien heeft mijn lichaam al veel langer signalen gegeven. Dat is het moment dat ik het besluit nam: zo wil ik het niet meer. Ik ben gaan ontdekken wie ik nu eigenlijk echt was. Ik moest weer leren voelen. Mijn lichaam bleek daarin voor mij de ingang. Ik ging mijn intuïtie ontwikkelen en kwam in aanraking met opstellingen. Ik ken geen enkele manier die je zo snel in contact brengt met je gevoel en die onbewuste blokkades zichtbaar maakt zodat je je dat anders in kunt bewegen. En dat geeft ruimte. En dat gun ik jou ook. Je bent welkom!

 

Al een tijdje kom ik regelmatig bij Aike voor een opstelling. Iedere keer levert het me weer nieuwe inzichten op waardoor ik weer verder kan met mijn proces. Aike haar begeleiding ervaar ik als zeer prettig. Ze is rustig, afgestemd, en voelt haarfijn aan waar de kern van het probleem ligt. Ik heb veel vertrouwen in haar wijsheid en intuïtie en voel me tijdens de sessies veilig, gezien en gehoord. Vanuit haar hart begeleidt ze de opstellingen. De opstellingen zorgen ervoor dat ik het contact met mezelf steeds intenser en dieper ervaar. Ik zou iedereen een opstelling bij Aike gunnen!
Rita Mulder

Ik had steeds allerlei excuses voor mezelf om niet te gaan. Nu voelde ik dat ik er bij moest zijn. De workshop was van een onschatbare waarde voor mij en nog steeds. Door de opstelling heb ik daadwerkelijk mijn eigen plek in kunnen nemen. Ik ervaar meer rust en vertrouwen in mijzelf. De workshop zelf was leerzaam, inspirerend en gaf veel inzicht. En was ontspannen en fijn met gelijkgestemden. Een paar weken na de workshop begon ik echt een verandering op te merken in mijn doen en laten. Ik voel dat ik steeds steviger mijn eigen plek en ruimte in kan nemen. Dat gun ik anderen ook, dus als jij je eigen plek en ruimte in wilt nemen ga naar Aike! Aike heeft een open en toegankelijke houding wat het voor mij ontzettend veilig heeft gemaakt. Door haar ontspannen en persoonlijke aanpak zorgt ze voor een snelle verbinding met de rest van de groep (voor mij allemaal vreemden). Aike is een ontspannen coach die inspeelt op de behoefte van de groep met de kennis uit haar rugzak. Alles mag er zijn. Ze geeft je daadwerkelijk de ruimte om je eigen plek in te nemen.’
Lucie Rijpstra

Voel je een Ja!

Ik wil mijn eigen plek innemen, opladen en voelen dat ik leef?

 

Meldt je dan nu aan voor het weekend. Na betaling is je plek gereserveerd. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me via telefoon: 06-44562155 of info@aikeborghuis.nl.

Je bent welkom!