Vanuit mijn ideaal ben ik mijn bedrijf begonnen.

Ik ben goed in mijn werk maar ik ben geen geboren ondernemer.

Ik verdien nog niet genoeg en ik werk alleen maar harder. En dat is net wat ik niet meer wil.

Hoe zou het zijn als:

R

Je naast dat je een kei bent in je vak ook de vaardigheden hebt om daar een winstgevend bedrijf mee op te bouwen.

R

Je weet hoe je je ideale klant het beste kan helpen en daar je eigen unieke aanbod op ontwikkelt.

R

Je met ideale klanten werkt  die mooie resultaten boeken.

R

Je de financiële kant van je bedrijf op de rit krijgt waardoor je niet langer van factuur naar factuur leeft.

R

Je weet wat er op een verkopende website moet staan die ideale klanten aanspreekt.

R

Je leert hoe je je diensten kan aanbieden en verkopen aan  klanten op een manier die bij je past.

R

Je weet hoe je marketing kan aanpakken zodat je opgemerkt wordt door je ideale klant.

R

Je een plan hebt hoe je je bedrijf verder kunt ontwikkelen en laten groeien.

R

Je onderneemt op een manier die bij je past en waarin je trouw bent aan jezelf.

R

Je leeft en werkt op een manier die jou voldoening geeft.

R

Je vol energie en met zelfvertrouwen je eigen plek als ondernemer inneemt in je bedrijf.

R

Je tijd en ruimte ervaart om met aandacht bij de mensen te zijn om wie je het meeste geeft.

Ben jij een ondernemer met een ideaal en herken jij je hierin?

R

Ik ben alleen maar druk en mijn bedrijf zit contstant in mijn hoofd.

R

Ik heb niet genoeg klanten.

R

Als ik thuis ben reageer ik prikkelbaar tegen de mensen om wie ik het meeste geef.

R

Mijn hoofd blijft maar malen en mijn lichaam protesteert steeds meer.

R

Ik leef van factuur naar factuur.

R

Soms voel ik me moedeloos en twijfel of ik weer een baan in loondienst zal gaan zoeken.

R

Ik vind mijn werk belangrijk maar verlang ook naar een leven naast mijn bedrijf.

R

Ik ben gaan ondernemen om me vrij te voelen maar zo voel ik me helemaal niet.

Dan ben je hier op de juiste plek!

Ik neem je even mee in mijn verhaal
Ik ben gaan ondernemen omdat ik van betekenis wil zijn in het leven van anderen. En daarmee de wereld een beetje mooier wil maken. Ik wil me vrij en blij voelen. Het werk doen dat ik het allerliefste doe en op de tijden dat het mij uitkomt.

Toch stond ik jarenlang in de overleefstand. Mijn bedrijf zat 24/7 in mijn hoofd. Ik deed alles zelf, ervaarde altijd druk en voelde me opgejaagd. Ik gaf alles. Tot ik op een gegeven moment huilend achter mijn laptop zat en aan alles voelde: zo wil ik het niet meer!

Ik wist dat ik goed was in mijn vak. Maar goed zijn in je vak is niet voldoende om winstgevend bedrijf op te bouwen. Ik nam het besluit: ik ga investeren in een businesscoach. Ik vond die investering heel spannend. Maar wat ben ik blij dat ik die stap gezet heb. Het veranderde alles!

Ik ben teruggegaan naar de basis van mijn bedrijf en ontdekte wat ik het allerliefste doe in mijn bedrijf. En waar ik mijn klanten heel goed mee kan helpen: je eigen plek innemen en leiderschap nemen over je bedrijf en leven.  Inmiddels werk ik met ideale klanten. Ik verdien meer geld. Ik voel me vrijer. En dat gun ik jou ook.

Ik blijf investeren in mijn persoonlijke groei als mens en ondernemer. En alles wat ik leer en geleerd heb hou ik niet voor mijzelf maar deel ik met mijn klanten. Ik help je graag te bouwen aan een bedrijf dat helemaal past bij jou. Je bent het waard!

Aike is een coach die je op een persoonlijke en vriendelijk kritische manier een spiegel voorhoudt en je leert en adviseert hoe te ondernemen. Op een manier die bij je past, zodat je dicht bij jezelf kunt blijven. 

Het traject De blije ondernemer was heel prettig. Juist door de combinatie van het online bekijken van de verschillende filmpjes, het maken van verschillende opdrachten, die zetten je aan het denken. En dat dan samen met persoonlijke gesprekken… heel prettig. Met name dat persoonlijke contact was voor mij wel een voorwaarde. 

De blije ondernemer heeft me opgeleverd dat ik nu weet wat mijn kernwaarden en drijfveren zijn en dat ik daar actief rekening mee houd. Ook weet ik welke manier van acquisitie voor me werkt en wie mijn ideale klanten zijn. Ik heb regie over mijn financiën en laat de behoefte aan creativiteit meer toe. Het stroomt (weer) en ik pas dit ook zoveel mogelijk toe in m’n werk.

Kim Wisselink-Pol

Studio Juno, www.studiojuno.nl

Het online coachingsprogramma De blije ondernemer

Je bent al goed in je vak. Toch is goed zijn in je vak niet genoeg om een succesvol bedrijf op te bouwen.

Het ondernemerschap is een vak apart dat je mag leren.

In het online coachingsprogramma De blije ondernemer leert stap voor stap een bedrijf bouwen dat past bij jou: Jij, de blije ondernemer.
Waardoor je leert ondernemen op een manier die bij je past en je je weer vrij en blij voelt én meer winst maakt.

HOE WERKT HET PROGRAMMA DE BLIJE ONDERNEMER?

Je bent gaan ondernemen zodat je je vrijer en blijer zou voelen. Omdat je goed bent in je vak en met je mooie werk van betekenis wilt zijn.
Je wilt mensen helpen en de wereld een beetje mooier maken.

Je hebt ontdekt dat goed zijn in je vak is niet voldoende om een winstgevend bedrijf op te bouwen en je vrij en blij te voelen.

In dit programma ga je leren hoe je stap voor stap een bedrijf opbouwt dat past bij wie jij bent als mens en ondernemer.

Jij, de blije ondernemer! 

In het programma gaan we o.a. aan de slag met:

|Bewustwording en mindset | Je ideale klant| Je aanbod | Je winstgevende actieplan | Vol vertrouwen gesprekken voeren met potentiële klanten| Opgemerkt worden met je bedrijf | Je online etalage |
Je blokkades in je ondernemerschap oplossen | Doorgroeien met je bedrijf.

Het programma bestaat uit 12 modules met video’s, oefeningen, opdrachten en templates die bewezen succesvol zijn.
Je voelt je vrijer en blijer, hebt meer energie, fijne klanten en ervaart meer voldoening.

HOE WERKT HET ONLINE PROGRAMMA?

Het is belangrijk dat jij je bedrijf vanaf een stevig fundament opbouwt.
Daarom ontvang je iedere twee weken een mail met een link naar de module waar je thuis mee aan de slag kunt.

In iedere module krijg je uitleg, achtergrondinformatie over het thema van die week. Iedere module bevat korte video’s met uitleg, audiobestanden, de presentatie en je gaan aan de slag met de oefeningen en opdrachten in het inzicht- en doeboek. 

Je zult merken dat als je met de modules aan de slag gaat je snel meer energie, plezier, rust en voldoening ervaart.

Je bouwt stap voor stap aan een bedrijf dat jou blij maakt.

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Module 1:

Bewustwording & mindset

Je wordt je bewust van de situatie waar je nog middenin zit. Je leert hoe belangrijk het is om met je mindset aan de slag te gaan zodat jij een blije ondernemer wordt.

Module 2:

Jij, de blije ondernemer

Je bent een blije ondernemer als wat je doet in lijn ligt met wie jij in de kern bent. Je maakt weer contact met je kernwaarden, jouw innerlijke drijfveren. Je onderzoekt hoe jij je wilt voelen. Je kunt dan keuzes maken die passen bij wat jij belangrijk vindt, wat je uniek maakt en wat je heel goed kan.

}

Module 3:

Jouw tijd en energie

 Je tijd en je energie kun je maar één keer besteden. Dus het liefst aan de dingen die jij belangrijk vindt. Je krijgt focus, tips en handvatten hoe je direct meer energie krijgt en hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Module 4:

Je ideale klant

In deze module leer je waarom het zo belangrijk is om je ideale klant te ontdekken en je gaat ontdekken wie jouw ideale klant is en waar je hem/haar mee gaat helpen.

Module 5:

Je eigen aanbod

Je leert waarom een eigen aanbod zo belangrijk is. Je leert hoe je jouw eigen unieke aanbod kunt ontwikkelen en hoe jij je prijzen vaststelt.

Module 6:

Je winstgevende plan

Je leert waarom winst maken belangrijk is. Wat je kunt doen om je winst te beïnvloeden. Hoe je een winstgevend plan maakt en wat jij kunt doen om een winstgevend plan te maken. Je weet hoe jij meer financiële rust in je bedrijf brengt.

Module 7:

Verkopen is helpen

Je leert hoe je verbindende verkoopgesprekken kunt voeren vanuit de intentie om je klant te helpen en wat je kunt doen om je ontspannen te voelen.

Module 8:

Opgemerkt worden

Je leert hoe je aan de slag kunt met je marketingroute van vertrouwen. Om opgemerkt te worden door de mensen voor wie jij van betekenis kunt zijn. Op een manier die bij je past.

Module 9:

Je online etalage

Je website is als het ware de etalage van je bedrijf. Je leert wat de ingrediënten zijn die je website aantrekkelijk maken voor je bezoekers.

Module 10:

Je plek innemen als ondernemer

Je leert hoe jij je eigen plek kunt innemen in je bedrijf als ondernemer. Maar ook in relatie tot klanten en opdrachtgevers en wat je kunt doen om je te omringen met mensen die je onvoorwaardelijk steunen.

Module 11:

Leiderschap van binnenuit

Durven kiezen, stoppen met verstopstrategieën, krachtig communiceren, stap voor stap je comfortzone oprekken horen bij leiderschap van binnenuit. Maar dan wel op een speelse en milde manier.

Module 12:

Bedrijfsontwikkeling

Als je het fundament van je bedrijf hebt gelegd en lekker aan de slag bent met je mooie werk blijft het belangrijk om uit te zoomen en aan je bedrijf te werken. Hoe je dat kunt doen leer je in deze module.

Jouw investering

 

De investering voor het online coachingsprogramma De blije ondernemer waarmee je thuis zelfstandig aan de slag gaat is 1497 euro exclusief btw. 

Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk. 

 

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik om voor mezelf te beginnen. Ik stond stil bij de vraag wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en besefte dat het steeds meer vragen opriep en mijn nieuwsgierigheid wekte. Ik kwam met Aike in gesprek en het programma De Blije Ondernemer sloot aan op wat ik zocht.

Ondernemerschap en het starten van een eigen bedrijf is een proces dat de tijd vraagt om te groeien. Het heeft me tijdens het traject bewust gemaakt van wat er allemaal bij komt kijken. Ik kon dit direct toepassen in de opbouw van mijn bedrijf, onder andere bij het maken van de website, het voeren van verkoopgesprekken, het maken van een tijdsindeling en het krijgen van zichtbaarheid. Dat alles terwijl ik dicht bij mezelf bleef.

Het programma hielp me om de focus voor mezelf scherp te krijgen, waardoor ik een stevige basis heb gelegd. Aike kan je op een lichte en praktische manier door onder andere systemische opstellingen laten inzien wat je volgende stap is en waar het stroomt. Met haar natuurlijke rust, oprechte nieuwsgierigheid en sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen en maakt je blinde vlekken zichtbaar. Iemand met eenzelfde vraag verwijs ik graag naar haar door.

Tinus Juurlink

TinusTransform, www.tinustransform.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer start het programma?

Je hebt direct toegang zodra jij je hebt aangemeld. Je kunt dus direct aan de slag.
Wil je niet meteen starten? Ook geen probleem. Het is aan jou wanneer je echt begint.

Hoeveel tijd ben ik bezig met het programma?

Gemiddeld genomen ben je een dagdeel per week bezig met het programma: met werken aan je bedrijf.

Hoe lang duurt het programma?

Gedurende 24 weken ontvang je iedere twee weken een module (dus in totaal 12 modules) in je mailbox. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules toepast. Zolang het programma bestaat blijf je toegang houden tot het materiaal dus je mag de tijd nemen.

Je kunt ook op een later moment de modules nog een keer doorlopen. Je zult zien dat je ook dan waarde haalt uit het programma.

Is dit programma geschikt voor iedereen?

Dit programma is geschikt voor jou als je bereid bent te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. En bereid bent om in beweging te komen en de stappen te zetten die nodig zijn. Want als je het wel weet, maar niets doet, dan verandert er niets. 

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma. Mocht ik besluiten te stoppen met het programma dan kun je alle informatie downloaden.

Ik vind het spannend om deze investering te doen.

We hebben vaak veel geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van vakinhoudelijke kennis.

Als ondernemer ‘doen we vaak maar wat’ in het begin. We zijn ons er vaak niet van bewust dat ondernemen ook een vak is en vraagt om een investering in tijd, geld en energie.

Ik stel mezelf altijd 3 vragen die ook waardevol zijn voor jou:
1. Wat is de investering?
2. Wat levert de investering me op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Ik vertrouw erop dat als je de stappen zet die aangereikt worden in het programma je de investering meer dan terugverdient.

Heb je nog andere vragen? Mail me gerust op info@aikeborghuis.nl.