Van dromen naar doen in 2024

 

Reflectie-, Droom- en Doeboek

Gratis Reflectie- Droom- en Doeboek voor oudste dochters die in 2024 eindelijk écht met hun dromen aan de slag willen. 

Wat heb je meegemaakt, gezien en beleefd in 2023? En wat ga je in 2024 (anders) doen?

  Door bewust stil te staan bij het afgelopen jaar krijg je vaak waardevolle inzichten die je kunt meenemen in je dromen en plannen voor 2024. 

  Door afstand te nemen, te vertragen en uit te zoomen krijg je helderheid over waar je blij mee bent in je leven en wat je niet meer dient. Je krijgt helder wat er al goed gaat en waar je nog winst kunt behalen. Zo kun je
  nog meer aan het stuur van je leven gaan zitten zodat je je vrijer voelt, meer plezier,
  energie en voldoening ervaart en je niet laat leiden door de waan van de dag.

  Je kunt deze inzichten meenemen als je stil staat bij je dromen en plannen voor 2024.
  Zo krijg je meer focus en helderheid over wat belangrijk voor je is en leef je jouw leven.

  Lijkt dat je fijn? Dan kun je via het onderstaande formulier het Reflectie-, Droom- en Doeboek aanvragen dat je helpt om te reflecteren op jouw afgelopen jaar en je dromen voor 2024 helder krijgt.

  Veel plezier met dromen en straks natuurlijk ook met doen!

  Hartelijke groet,

  Aike Borghuis

  Naast het Reflectie-, Droom- en Doeboek ontvang je ook wekelijks een inspiratiemail.
  Even een momentje om stil te staan bij jezelf. Heb je daar geen zin meer in? Dan meld je je eenvoudig weer af.

  Wie is Aike?

   Ik ben Aike Borghuis, sinds 2012 ondernemer en gespecialiseerd in het werken met oudste dochters op leiderschapsposities.

   Als auteur, spreker en leiderschapscoach en ondernemer inspireer ik oudste dochters om je eigen plek in te nemen, zodat je vrijer voelt in je leven en werk.

   Op je eigen plek krijg je toegang tot het leiderschap dat al in je aanwezig is.
   Je gaat niet harder maar slimmer werken en leeft en werkt bezield. Dat doe ik vanuit het systemisch perspectief.

   Ik ben auteur van het bestverkochte managementboek van 2023 ‘Het verborgen leiderschap van oudste dochters’. In 2021 heb ik het oudste dochter carddeck ontwikkeld zodat je op dagelijkse basis een moment voor jezelf kan nemen om je te verbinden met jezelf en dat ook in de Happinez is verschenen.

   Ik werk al jaren met oudste dochters op leiderschapsposities zodat ze zich vrijer voelen in hun leiderschap en meer tijd en ruimte overhouden voor de mensen en dingen die ook belangrijk voor ze zijn. Dat doen we door het aanbieden van coachprogramma’s, een intensief kortdurend VIP-programma en de jaargroepen waarin je een jaar lang op ontdekkingsreis gaat met een kleine groep gelijkgestemde ondernemer.

   Ik heb meerdere opleidingen gedaan op het gebied van systemisch werken waaronder de internationale masteropleiding aan het Bert Hellinger Instituut en bij het Instituut voor Systemisch werk en ben eigenlijk altijd wel bezig met een opleiding, coachtraject en leer van de experts.

   Ik word regelmatig geïnterviewd voor podcasts en gevraagd als spreker.

   Met veel plezier en enthousiasme heb ik honderden oudste dochters bewust gemaakt van hun leiderschap en ik begeleid ook jou graag zodat je bezield leeft en werkt en je vrijer voelt. In verbinding met je jezelf en de mensen en wereld om je heen.

   ‘Als jij het jezelf goed laat gaan, heb je zoveel meer te geven aan de wereld om je heen.’