Ik help leiders met een ideaal zodat ze met minder energieverlies het geheel kunnen versterken.

Je ervaart meer plezier, energie, voldoening en maakt impact met je werk. 

Herken je dit?

– Je doet je werk met hart en ziel.

– Je hebt een heldere visie, weet waarom je doet wat je doet en werkt vanuit de bedoeling.

– Je wil je bezig houden met de hoofdlijnen en het versterken van het geheel.

– Je wil plezier, energie en voldoening ervaren als je aan het eind van de dag terugkijkt op je werk.

– Je wil met aandacht bij de mensen zijn om wie je het meeste geeft.

– Je hoofd blijft maar malen en ergens knaagt het.

– Je wilt de wereld een beetje beter maken.

Maar in de praktijk zien je dagen er zo uit:

– Je werkt hard. Je voelt je betrokken, loyaal en verantwoordelijk voor je werk.

– Je agenda zit vol, je houdt veel ballen in de lucht en je voelt je geleefd door je agenda.

– Het is best alleen aan de top. Je hebt behoefte aan een sparringspartner over je eigen leiderschap en de koers voor de organisatie.

– Je haalt de laatste tijd minder voldoening uit je werk en vraagt je af: is dit het nu?

– Thuis ben je prikkelbaar en hebt minder aandacht voor de mensen van wie je het meeste houdt.

– Je voelt dat er iets speelt en je kan er de vinger niet achter krijgen wat er onbewust speelt.

– Je weet dat het anders moet en kan wel wat hulp gebruiken.

– Je zorgt voor iedereen. Hoe fijn zou het zijn als er eens voor jou gezorgd wordt.

Hoe kan ik jou helpen? 

 

Persoonlijke ontwikkeling en professionele groei versterken elkaar.

 

Je hebt een drukke baan en volle agenda. Dat snap ik.

En toch gaat het je helpen als je daar even helemaal uitstapt en afstand neemt van de dagelijkse hectiek waar je dagelijks middenin zit.

We gaan samen aan de slag op een fijne plek. Met volop tijd, ruimte en aandacht voor jou.

 Je zult merken dat je daardoor ineens een ander perspectief krijgt op je werk en leven.

Nieuwe mogelijkheden en oplossingen ziet die je eerder nog niet zag. Hoe waardevol is dat?

Mijn diensten:

  • Een intensief en exclusief coachingsprogramma waarbij ik tijdelijk en intensief een periode met je meeloop zodat jij stap-voor-stap weer leeft en werkt op een manier die jou zin geeft. Meer plezier, energie en impact hebt met minder moeite en de je koers weer helder hebt.
  • Als de energie weglekt en de oorzaak is onduidelijk en de gebruikelijke aanpak werkt niet, dan werk ik graag met opstellingen.
    Ik ken geen andere manier van werken die zo snel helder maakt wat er in de onderstroom speelt. Vanuit dat inzicht is de eerste stap helder. Wil je hier meer over weten klik dan hier.

 

 

Wil je kennismaken en kijken of ik je kan helpen? 

Je bent welkom! Ik leer je graag beter kennen om te kijken of en hoe ik je kan helpen.

Ik ga op zoek naar hoe ik het geheel kan versterken: jij als mens, jij als leider en jij als leider van de organisatie of het bedrijf waarin je werkt.

Zodat je met zo min mogelijk energieverlies en zo veel mogelijk plezier je bijdrage levert aan het versterken van het geheel.

Ik geloof in leren door te doen en te ervaren.  Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten, meer energie en voldoening weer aan het werk.

Bel of mail je me?

Aanvragen e-book:
Nooit meer druk in je hoofd

12 tips voor meer energie, innerlijke rust en voldoening

We hebben Aike als teamcoach ingeschakeld omdat er veel ziekte was in het team. Iedereen liep op z’n tenen. We hadden het idee dat we aan het verzuipen waren. Onderling werd veel over elkaar gekletst. Feedback geven aan elkaar gebeurde niet. Het traject is zinvol en leerzaam geweest. We geven sneller en makkelijker feedback aan elkaar. De lijnen met de moederorganisatie zijn weer helder. De teamleden zijn beter in staat om duidelijke grenzen aan te geven. De balans werk en privé is beter geworden. Dit houdt het team ook gezonder. Tijdens het traject is onderling veel uitgesproken waardoor de sfeer weer een stuk prettiger is. Op de langere termijn zal dit de samenwerking verbeteren en de teamsfeer beter maken. Als we dit traject niet hadden gedaan zouden waarschijnlijk nog meer mensen ziek zijn geworden. We zouden nog verder weggedreven zijn van de moederorganisatie. Aike straalt rust uit. Ze kan goed luisteren naar anderen en zonder oordelen goede tips geven. Ze straalt vertrouwen uit en komt haar afspraken na. Ze laat mensen altijd inhun waarde. Ze weet een sfeer neer te zetten waarin mensen zich veilig voelen en zich daardoor ook durven laten zien. Dat maakt haar een betrouwbare coach.

Femmieke Hetebrij, Frionzorg

We hebben Aike als teamcoach ingeschakeld omdat de onderlinge samenwerking in het team op het werk niet lekker liep. De bijeenkomsten zijn in goed overleg voorbereid en waren verhelderend en zinvol. Het heeft het team opgeleverd dat de ‘neuzen dezelfde kant op’ staan.
Bij onderlinge irritaties realiseren we ons nu dat we uiteindelijk allemaal hetzelfde willen: het beste voor de cliënt. We hebben nieuwe inzichten gekregen ten aanzien van samenwerken. We ervaren een groter gevoel van verbondenheid. We zijn meer op één lijn gekomen over wat professioneel werken en handelen is. We durven elkaar meer aan te spreken en feedback te geven. Er is ruimte ontstaan om nieuwe dingen op te pakken in plaats van bezig te zijn het hoofd boven water te houden en niet kopje onder te gaan.
Aike is een warme, betrokken coach die patronen herkent en ziet wat er gebeurt. Serieus, tactvol, verhelderend en zonder oordeel.

Kim Kolfschoten-Guldemond, Frionzorg