Merk je dat je alleen maar hard werkt, voor iedereen zorgt, rent en vliegt?

Verlang jij naar meer energie, rust, plezier en voldoening?

Gun jezelf dan de tijd en ruimte om weer te voelen dat je leeft in plaats van overleeft.

Hoe zou het zijn als?

R

Je meer energie zou hebben en minder zou moeten van jezelf.

R

Je hoofd stopt met malen en je weer vertrouwt op je innerlijk kompas en intuïtie.

R

Je meer innerlijke rust ervaart.

R

Je focus scherp is op wat belangrijk is voor jou zodat je keuzes kan maken.

R

Je lef en moed hebt om het op jouw manier te doen.

R

Je meer tijd en ruimte hebt voor jezelf.

R

Je met aandacht bij de mensen kunt zijn om wie je het meeste geeft.

R

Je met het werk dat je doet de wereld een beetje mooier maakt.

R

Je leeft en werkt op een manier die jou voldoening geeft.

R

Je je geld verdient in loondienst of met je eigen bedrijf met datgene wat je het liefste doet.

Herken jij jezelf in één of meer van onderstaande beschrijvingen?

R

Je laat minder van jezelf zien dan je zou willen.

R

Je hoofd maalt maar door en je durft niet (meer) op je intuïtie te vertrouwen.

R

Je hebt weinig lol en weinig energie.

R

Je weet niet meer wat voor jou belangrijk is en bent daardoor niet meer trouw aan jezelf.

R

Je bent bang om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

R

Je ervaart veel te weinig tijd en ruimte om de dingen te doen die je blij maken.

R

Je hebt te weinig tijd en aandacht voor de mensen om wie je het meest geeft.

R

Je verdient je geld zonder dat het je voldoening geeft.

Herkenbaar? Dan is het tijd om het stap voor stap anders te gaan doen.

Door het volgen van het programma leef jouw leven en de opstellingen ben ik meer in contact gekomen met mijn innerlijke drijfveren. Het heeft er voor gezorgd dat ik meer inzicht heb gekregen over waar ik voor sta en waar ik energie van krijg. Dit helpt mij in het maken van gerichte keuzes in mijn werk, maar ook het opnieuw herwaarderen van mijn basis, mijn gezin, mijn vrienden en mijn gezin van herkomst.

Ik heb het coachen van Aike als heel prettig ervaren. Ze luistert, geeft erkenning, kan goede vragen stellen en juist vanwege haar kennis m.b.t. systemen en opstellingen is zij in staat de onderstroom zichtbaar te maken.

Maartje Knotter

Heb jij last van deze onderstaande overtuigingen? (Het zijn eigenlijk de grootste misverstanden)

 

Het is je eigen schuld dat je overleeft in plaats van leeft.
Het geeft heel veel helderheid als je begrijpt hoe het – wat ik noem ‘aangepaste-meisje- effect’ ontstaat. Want als je je bewust wordt van waar en hoe patronen ontstaan, ben je vrijer om een andere keuzes te maken.

Het antwoord ga je vinden door er heel hard over na te denken wat je anders wilt.
En dat werkt dus niet. Want je bent slim genoeg en als de oplossing ligt in harder denken dan had je het al wel gedaan. Het antwoord ligt in het weer leren vertrouwen op je intuïtie en je gevoel. En om van daaruit stappen zetten. Doet je hoofd dan niet meer mee? Tuurlijk wel. Maar je ratio en je gevoel mogen meer in balans komen. Zodat je niet langer een wandelend hoofd bent maar ook leert luisteren naar de signalen van je lichaam en je intuïtie.

Je moet in één keer je hele leven omgooien.
Nee, dat hoeft écht niet. Je mag in kleine stappen gaan ontdekken hoe je meer leeft in plaats van overleeft. Het vraagt wel van je dat je in beweging moet komen en stappen gaat zetten. 

 

Als ik ergens voor ga doe ik dat voor meer dan 100%. Ik maak graag het onmogelijke mogelijk. Maar dat gaat als je niet uitkijkt ten kostte van jezelf. Ik had behoefte aan een coachprogramma, waarbij ik dichter bij mijzelf kon komen. Mijn gevoel, mijn drijfveren, waarom ik de dingen doe die ik doe. En hoe het ook anders kan.

En vooral geen coachingsprogramma waarbij ik heerlijk in mijn hoofd moet gaan om vervolgens weer gewoon in de waan van de dag de dingen te doen zoals ik ze altijd doe.

De gesprekken gecombineerd met de opstellingen hebben mij inzicht gegeven in verschillende perspectieven van een situatie waarin ik was vastgelopen. Hoe ik mijzelf voelde, hoe anderen in die situatie zich voelden en mij ervaarden. En wat er gebeurde als ik me daarin ging bewegen. Dit gaf enorm veel inzicht om stappen vooruit te zetten, waarbij ik mijzelf niet wegcijferde. Sterker nog, juist veel krachtiger en zelfbewuster tevoorschijn kwam.

Het traject heeft mij enorm geholpen dichter bij mijzelf te komen. Meer vanuit mijn gevoel te mogen acteren. Te luisteren naar mijzelf. En mijzelf meer te waarderen in plaats van te bekritiseren wat er allemaal anders en beter kan. En niet te vergeten, de typische verantwoordelijkheden en effecten van de oudste dochter zijn, te zien en begrijpen.

Aike is eerlijk, zorgzaam, gedreven en wil graag haar kennis en ervaring delen om anderen verder te brengen. Vanuit haar kracht van het doen van opstellingen blijft ze vernieuwende vormen vinden om zoveel mogelijk mensen verder te helpen. 

Als je echt resultaat wilt, ga dan niet naar een cursus waar je de zoveelste mooie theorieën krijgt en je uiteindelijk niet weet hoe dat toe te passen in de praktijk. Maar investeer in dichter bij jezelf te komen. Stappen te zetten vanuit je goede gevoel, je innerlijke drijfveren. Je eigen kracht te voelen.

Mireille Kinket

HET COACHINGSPROGRAMMA LEEF JOUW LEVEN helpt jou op weg!

Dit programma is een intensief en exclusief coachtraject van een half jaar met volop aandacht, tijd en ruimte voor jou.
Je gaat stap voor stap je eigen plek en ruimte weer innemen zodat jij leeft en werkt op een manier die je bezielt en zin geeft.
Speciaal ontwikkeld voor jou!

HOE WERKT HET PROGRAMMA?

We gaan een half jaar lang samen aan de slag zodat jij na die tijd stappen hebt gezet om de regie terug te nemen over je leven en werk. Zodat je meer energie hebt, je blijer voelt, meer betekenis en voldoening ervaart.

Tijdens zes individuele coachsessies gaan we op onderzoek uit waar je nog blokkeert of vastloopt zodat je weer door kan. Dit zijn sessies met tijd, ruimte en aandacht voor jou. Na iedere sessie heb je je volgende stap helder.

Tussen de sessies door mag je me op werkdagen mailen en appen zodat ik je verder kan helpen. 

Je gaat thuis lekker aan de slag met het online coachingsprogramma dat bestaat uit 8 modules die je iedere 2 weken in je mail ontvangt.

Zo neem je stap voor stap je leiding over je leven terug en leef je jouw leven. Je hebt snel meer energie, plezier, rust en ervaart voldoening!

Na een roerige periode in mijn leven ben ik het coachtraject Leef jouw Leven gestart. Ik had orde op zaken te stellen. Het was een heel waardevol traject. Vooral de familieopstellingen en de gesprekken die we hebben gevoerd. Ik kijk nu meer positief naar de dingen en focus me niet meer op wat er niet goed gaat. Ik durf keuzes te maken, ben sterker en rustiger geworden en ervaar minder bewijsdrang. Ik ben thuisgekomen bij mezelf. Ik ben eindelijk Marlies geworden, zoals ik dat mag zijn.

Aike is iemand die heel goed begrijpt hoe patronen in elkaar steken. Daarbij stilstaan geeft waardevolle inzicht in je eigen handelen. Aike weet waar ze over praat omdat zij dit proces zelf heeft doorgemaakt. Ze is er altijd voor je. Aike is prettig in de omgang en je voelt je snel bij haar op je gemak. Kortom: Aike is iemand die je vriendin kan zijn. Zij het dan wel een wijze vriendin die je met raad en daad te woord weet te staan.

Marlies van der Zanden

Ik ben het coachingsprogramma gaan volgen omdat ik wel wist dat ik dingen wilde veranderen in mijn leven en werk.

Het lukte me niet om zelf in beweging te komen. Ik voelde dat ik belemmerd werd om stappen te zetten, om het ook werkelijk aan te pakken. Ik kwam alleen niet verder.

Het traject heeft me opgeleverd dat ik nu wel in beweging ben gekomen en stappen heb gezet. Ik heb zelfs de stap durven zetten naar een nieuwe baan (na 29 jaar dienstverband). Ik durf meer en weet waar ik toe in staat ben. Zonder de coaching had ik die stap niet gezet. 

Aike is een open en bevlogen coach. Ze biedt een veilige plek en ze is een ster op het gebied van systemisch werken.
Dus als je nog twijfelt: ga kennismaken met Aike. Als het klikt ga jij stappen maken! 

Suzanne Huydts

Als je mee doet, krijg je direct toegang tot het complete online programma van Leef jouw Leven. 

Ik ben al zo druk en ik heb weinig tijd.” Dat hoor ik vaak van mijn klanten en dat begrijp ik. Daarom heb ik dit programma zo ontwikkeld dat je ook online aan de slag gaat.  Je kunt dit thuis of waar dan ook volgen op de momenten dat het jou uitkomt. Een moment tijd en ruimte voor jezelf. Hoe fijn is dat?

HOE WERKT HET ONLINE PROGRAMMA?

Je ontvangt 1x per 2 weken een module in je mail. In de mail zit een link naar de module. Daarin zitten onder andere video’s met uitleg, audiobestanden en droom- en doeboeken met oefeningen. Je zal merken dat als je met de modules aan de slag gaat je snel meer energie, plezier, rust en voldoening ervaart.

OVERZICHT VAN ALLE MODULES

Module 0:

Start

Je krijgt uitleg hoe het programma is opgebouwd en werkt.

Module 1:

Bewustwording & Mindset

Als je je bewust bent van wat eerder onbewust was, dan geeft je dat de mogelijkheid om andere keuzes te maken. We gaan bezig met je mindset. Je neemt het besluit: Dit is mijn leven.

Module 2:

Waar verlang jij naar?

Je gaat schatgraven: je onderzoekt waar jij naar verlangt. Je maakt weer contact met je kernwaarden, jouw innerlijke drijfveren. Je onderzoekt hoe jij je wilt voelen. Je kunt dan keuzes maken die passen bij wat jij belangrijk vindt.

Module 3:

Zorgen voor jezelf

Goed zorgen voor jezelf is ons vaak niet geleerd. Je gaat onderzoeken hoe jij beter voor jezelf kunt zorgen en gaat daar ook concrete stappen in zetten.

}

Module 4:

Jouw tijd en energie

Je tijd en je energie kun je maar één keer besteden. Dus het liefst aan de dingen die jij belangrijk vindt. Je krijgt tips en handvatten hoe je direct meer energie krijgt.

Module 5:

Neem je eigen plek in

Je leert waarom het zo belangrijk is dat jij je eigen plek inneemt en hoe je dat doet. Want dan sta je in je kracht en kun je stap voor stap keuzes maken die goed zijn voor jou.

Module 6:

Thuis & je relaties

Je krijgt meer inzicht in hoe je kunt werken aan een liefdevolle relatie met je partner. Je leert wat je kunt doen om je gezin in balans te krijgen. Ook ga je vanuit een ander perspectief kijken naar je vriendschappen en relaties.

Module 7:

Ondernemend werken

Je besteedt vaak relatief veel tijd en energie op je werk. In deze module gaan we inzoomen hoe jij je werk zo kunt vormgeven dat het aansluit bij wie jij in de kern bent en waarmee je het verschil wilt maken in de wereld.

Module 8:

Leiderschap van binnenuit

Om jouw leven te leven is het belangrijk om naar binnen te gaan bij jezelf en van daaruit je leven te leven. Om contact te maken met wie jij in de kern bent en te onderzoeken hoe jij met jouw potentieel je bijdrage aan de wereld levert.

Ik ben gestart met Leef jouw leven toen ik merkte dat ik opnieuw vastliep op het werk. Ik had veel last van onzekerheid en zat hierdoor niet lekker in m’n vel. De coaching met Aike was een echte eye-opener en enorm leerzaam! De gesprekken heb ik vanaf de start erg prettig gevonden. Het was bijzonder te ervaren dat de stapjes naar de ‘oplossing’ soms zo simpel lijken maar zo goed werken!

Door de coaching heb ik een stuk rust gekregen. Voorheen had ik het gevoel dat veel dingen me maar overkwamen, nu weet ik dat ik de touwtjes (weer) in handen heb. Als ik Leef jouw leven niet had gedaan was ik waarschijnlijk blijven vastlopen.

Aike is een ontzettend lief, warm en enthousiast persoon. Iemand met enorme bak energie en waarbij je oprecht voelt dat ze graag mensen verder wilt helpen. Voor mij is Aike echt een inspiratie, omdat ik hou van die energie en merk dat ik er ook blij en enthousiast van word. Verder weet Aike waar ze over praat, is ze geduldig en praktisch ingesteld. Ik heb me vanaf dag één heel erg welkom gevoeld bij haar.

Ellen de Lange

Ik begon bij Aike met het programma de Blije Ondernemer. Ik zat echter zelf niet lekker in mijn vel en had gezondheidsproblemen. Het liep ook niet zo lekker met mijn onderneming. Na de tweede sessie realiseerde ik mij dat ik beter eerst aandacht kon besteden aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik miste een stevige basishouding van waaruit ik met vertrouwen in het leven stond. Daar wilde ik graag aan werken. Voor mijn persoonlijke leven én als ondernemer.

Ik heb gekozen voor Leef jouw Leven vanwege de klik die ik met Aike voelde en de klik met haar werkwijze. Aike is een inspirerend voorbeeld, ze leeft voor wat ze zegt. Ik heb Aike ervaren als een betrokken coach die vertrouwen en plezier uitstraalt. Ze is heel intuïtief en tegelijkertijd zakelijk en staat met beide benen op de grond. Een hele fijne combi!

Het traject heb ik als heel positief ervaren. Je doet er even over (zo´n 6 maanden), maar dat heeft er bij mij wel voor gezorgd dat ik echt veranderingen in mijn denken en doen heb kunnen realiseren.

Ik vond het een flinke investering, maar achteraf kan ik alleen maar zeggen dat wat ik ervoor terug heb onbetaalbaar is. Dit gun ik elke andere vrouw!

Marjolein Cozijnsen

Jouw investering

De investering voor dit traject is 2400 euro inclusief btw*.
*Betaalt je werkgever het traject dan is de investering 2400 euro exclusief 21% BTW.

Je kunt het traject in één, drie of zes termijnen betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Veel werkgevers zijn bereid om een financiële bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.  
Ook is het vaak mogelijk om je persoonlijke opleidingsbudget inzetten.

Weet dat ik na ons persoonlijk adviesgesprek een offerte op maat kan maken die je mee kan nemen in gesprek met je leidinggevende.

 

Wat levert meedoen aan Leef jouw leven je op?

R

Je past je niet langer aan: je bent trouw aan jezelf.

R

Je staat niet langer in de overleefstand en leeft in het nu.

R

Je geniet meer: je voelt je vrijer, hebt meer energie en plezier.

R

Je hebt meer zelfvertrouwen en bent milder naar jezelf.

R

Je hebt meer vrije tijd en doet wat jou echt blij maakt.

R

Je leert je grenzen kennen.

R

Je ervaart meer innerlijke rust en bent een leukere partner, collega, moeder, vul maar in.

R

Je leeft en werkt weer op een manier die je voldoening geeft.

Ik ben het coachtraject gaan volgen omdat ik niet meer gelukkig was in mijn werk en op zoek was naar wat ik wel wilde gaan doen.

Aike was vanaf de start warm en attent. Maar ik vond ook dat de start van het traject langzaam ging. Laat dat nou net zijn wat ik eigenlijk nodig had. Iemand die me op een goede manier keuzes liet maken, maar dat wel in alle rust liet doen. Daardoor zijn puzzelstukjes op hun plek gevallen.

Ik heb geleerd meer intuïtief en op gevoel keuzes te maken, in plaats van alles vanuit ratio te beslissen. Ik ervaar meer rust en vertrouw meer op mijn gevoel bij het nemen van beslissingen.

Aike is oprecht geïnteresseerd, intuïtief, nuchter en authentiek. En ze weet gedoseerd de goede dingen te benoemen en je inzichten te geven. De familieopstellingen zijn een waardevolle aanvulling en geven je andere inzichten. Ik vond het heel erg fijn dat Aike ook buiten de coachingsmomenten bereikbaar en betrokken was. Vooral in de momenten waarop je zelf het overzicht even kwijt bent.

Dus gun jezelf ook de ruimte om uit te zoeken wat je écht wil. Als je je vanuit binnen sterker voelt, kun je pas goede beslissingen nemen.  Dit kan in kleine stappen en hoeft zeker niet razend snel: liever niet!

Sanne Poll- van der Heijden

Ik ben het traject gaan volgen omdat ik oververmoeid was en steeds meer prioriteit ging leggen bij mijn werk.
Ik wilde leren hoe ik het onderscheid tussen privé en werk beter kon maken. Na een moeilijke tijd op mijn werk voelde ik me regelmatig angstig en onzeker.

Als ik dit traject niet gedaan had zou ik regelrecht in een burn-out zijn beland. Dat wilde ik dus absoluut niet.

Ik heb het traject als verhelderend ervaren. Ik ben rustiger geworden en vat de dingen minder persoonlijk op. Ik voel me niet meer persoonlijk gekwetst. Ik kan meer ruimte maken voor privéleven. Ik weet beter waar ik wel en geen invloed op kan uitoefenen. En ik voel me minder angstig en onzeker. 

Aike heb ik ervaren als een open en hartelijk mens die het niet schuwt om je ook een spiegel voor te houden.

Het lichaamsgericht onderzoeken en ervaren met opstellingen is voor mij goede manier en heeft me zeker geholpen.

Femke

WIE IS AIKE

Jarenlang stond ik in de overleefstand. Ik was altijd druk en voelde me opgejaagd. Ik gaf alles. Tot ik het op een gegeven moment niet meer volhield. Ik voelde aan alles: Zo wil ik het niet meer!

Ik nam het besluit: Dit is mijn leven. Dat veranderde alles. Ik stopte stap voor stap met het aangepaste-meisje effect. Ik ontdekte weer wie ik in de kern ben. Wat mij blij maakt en plezier geeft. Ik voel me vrijer, ervaar meer rust, energie en voldoening. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart en ontwikkelde onder ander dit programma. 

Ook mijn privé-leven veranderde compleet. In mijn gezin ervaar ik meer oprechte aandacht en liefde. Ik ontdekte: trouw zijn aan jezelf en je eigen leven leven is zo waardevol!

Ik investeer flink in mijn ontwikkeling als mens en ondernemer. Alle lessen die ik leer houd ik niet voor mijzelf. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om stap voor stap de leiding over hun eigen leven terug te nemen. Zodat je leeft en werkt op een manier die je bezielt en zin geeft. Je bent het waard!

Wil je overleggen of dit programma iets voor je is?

Neem gerust contact met me op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak kan zowel telefonisch of bij mij in Deventer plaatsvinden. Dan kijken we samen of dit programma bij jou past. Dat kan door te bellen/appen naar 06 – 44562155 of een mail te sturen naar info [at] aikeborghuis.nl

Aarzel ook niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Of als je eerst meer wilt weten. Je kunt me ook via de knop hier onderaan bereiken.

Hoe ziet het gesprek eruit?

Ik reserveer een uur voor onze afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om scherp te krijgen wat jouw vraag precies is en of het Leef-jouw-leven programma inderdaad is wat je nu nodig hebt. Je kunt me tijdens dit gesprek ook alle vragen stellen die je hebt. Het gesprek levert je in ieder geval helderheid op.

Als ik denk dat Leef jouw leven inderdaad de beste oplossing voor je is, dan zal ik dat aangeven. Als ik denk dat het nu (nog) niet het juiste moment is of dat je andere ondersteuning nodig hebt dan zal ik dat ook aangeven.

Na het gesprek loop je met helderheid de deur uit. Je krijgt de tijd om weloverwogen een beslissing te nemen. Je hoeft dus niet direct in het gesprek al te beslissen. Ik werk ook niet met snelle beslisserskortingen. Je krijgt de tijd die jij nodig hebt.

Zodra je besluit om aan de slag te gaan, kun je op korte termijn al zelf aan de slag met de modules van het online programma. We plannen dan ook in gezamenlijk overleg de eerste 1-op-1 sessie in.

Met regelmaat kreeg ik de vraag ‘wat is jouw passie, waar krijg je energie van?’ en daar had ik geen antwoord op. Ik deed mijn werk met plezier, alleen er kwam geen passie of energie bij kijken. Ik wist wel dat ik die baan niet nog 25 jaar ging uitvoeren. Maar wat dan wel…? Ik had al lang gewacht om iets met mijn vragen te doen en wilde coaching. Aike’s blog over passie sloot perfect aan bij de vragen die ik had, dus op dat signaal ben ik ingegaan. 

Ik ben Leef jouw leven gaan volgen en dat was een fijne ontdekkingstocht waarin ik me bewust werd van het onbewuste. Diep in mij waren alle antwoorden al aanwezig, dus het was interessant om met die antwoorden aan de slag te gaan met oefeningen en ze zo concreet te maken. Door Leef jouw leven ben ik meer vanuit mijn intuïtie gaan handelen. Je gevoel geeft je in de meeste gevallen de juiste richting namelijk. 

Heb ik daarmee mijn perfecte droombaan en de bijbehorende passie gevonden? Nee, het blijkt dat ik vele passies of interesses heb. Nu ga ik dus concrete stappen zetten in het onderzoeken van nieuwe uitdagingen. Ik blijf niet meer op één plek door mijn onwetendheid over mijn eigen kunnen. 

Tegen iemand met dezelfde vraag zou ik zeggen: Blijf er niet mee rondlopen, maar maak er werk van. De antwoorden heb je allang, maar durf je er ook naar te luisteren? De stappen op weg naar alle nieuwe uitdagingen die nog op je wachten, zet je uiteindelijk zelf, maar dit duwtje in de rug via ‘Leef jouw leven’ kan je daar zeker bij helpen.

Petra Timmer

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer start het programma?

Je hebt direct toegang zodra jij je hebt aangemeld. Je kunt dus direct aan de slag. Wil je niet meteen starten?
Ook geen probleem. Het is aan jou wanneer je echt begint.

Ik overweeg om mee te doen maar ik ben al zo druk

Heel herkenbaar. Maar wat je zult merken  als je met het programma aan de slag gaat dat je op korte termijn al meer tijd en rust gaat ervaren. Het helpt al om dit programma te zien als een moment voor jezelf waarin het mag gaan om jou. 

Waar en wanneer zijn de coachsessies?
De data en tijden van de coachsessies bepalen we in gezamenlijk overleg. Je bent heel welkom in mijn coachruimte in Deventer.
Woon je te ver weg dan kunnen de coachsessies ook via Skype of Zoom gehouden worden. Net wat voor jou prettig is.
Hoe lang duurt het programma?
Gedurende 16 weken ontvang je iedere 2 weken een module in je mailbox. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules toepast.
Je blijft voor altijd toegang houden tot het materiaal dus je mag de tijd nemen.

Je kunt ook op een later moment de modules nog een keer doorlopen. Je zult zien dat je ook dan waarde haalt uit het programma.

De coachsessies plannen we in overleg binnen een half jaar in.

Is dit programma geschikt voor iedereen?
Dit programma is geschikt voor jou als je bereid bent te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei en bereid bent om in beweging te komen en te gaan doen. Want als je het wel weet, maar niets doet, dan verandert er niets.
Ik zit op dit moment al zo veel achter een beeldscherm.

Het coachingsprogramma kun je thuis op je eigen tijd en tempo volgen. Dat kan door online achter je computer je video’s te bekijken en de oefeningen te maken 

Vind je het fijner om te luisteren? Dat kan ook bijvoorbeeld tijdens een wandeling, autorijden of terwijl je in en om huis bezig bent.

De praktische droom- en doe oefenboeken kun je uitprinten en doen op een plek die voor jou prettig is. 

Kan mijn werkgever betalen?

Veel werkgevers zijn bereid om (een deel van) het traject te betalen. Als we na het persoonlijk adviesgesprek het gevoel hebben dat ik je kan helpen maak ik op maat een offerte die je met je werkgever kunt bespreken. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur na ondertekening van de offerte. Neem contact met ons op via info@aikeborghuis.nl om de offerte en factuur voor je werkgever in orde te maken.

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Zolang het programma bestaat blijf je toegang houden. Mocht het programma ooit stoppen dan mag je de content downloaden op je computer.

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

Wat Marjolein, een klant van mij zei:

‘Het traject heb ik als heel positief ervaren.  Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik echt veranderingen in mijn denken en doen heb kunnen realiseren.

Ik vond het een flinke investering, maar achteraf kan ik alleen maar zeggen dat wat ik ervoor terug heb onbetaalbaar is.
Dit gun ik elke andere vrouw!’

Heb je nog andere vragen? Mail me gerust op info@aikeborghuis.nl.

Ik kwam bij Aike terecht na een aangekondigde reorganisatie op mijn werk, omdat ik wist dat ik iets anders wilde. Maar ja, wat dan? En hoe blijf ik overeind in zo’n roerige periode? Aike is nuchter, praktisch en resultaatgericht en we hadden gelijk een klik.

De coaching door Aike heeft mij opgeleverd dat ik tijd en ruimte heb gemaakt om mijn eigen keuzes te maken, daarbij opties te overwegen die ik -vaak vanuit overtuigingen- niet tot de mogelijkheden vond behoren. Breder te kijken en tegelijkertijd focus aan te brengen in wat ik zoek in mijn werk. De modules zijn hierbij een hulpmiddel dat je naar eigen inzicht kan gebruiken -of niet.

Dank je wel voor je kundige en betrokken coaching, Aike! Ik kan het iedereen die voor een lastige beslissing staat aanraden.

Wendy Bronsvoort

Een paar maanden na een zware periode in mijn leven had ik sterk de behoefte om mijn leven meer inhoud te geven. Ik wilde iets gaan doen waar ik weer voldoening uithaalde. Dat was het moment waarop ik in gesprek kwam met Aike.

Aike heeft me enorm geholpen middels gesprekken en opstellingen om op alle vragen die ik omtrent het verlies had, “antwoorden” te krijgen en tot meer inzichten te komen over wat ik wilde gaan doen. Dat heeft me heel veel rust gegeven. Aike kan ook erg goed door de juiste vragen te stellen je laten inzien dat er een groot verschil zit in wat je doet en zegt en wat je eigenlijk diep van binnen zou willen. Ze heeft me een spiegel gegeven voor mijn eigen gedrag. In onze gesprekken ging Aike steeds in op dat wat er op dat moment speelde, waardoor ik na elk gesprek echt verder kon.

Ondertussen had ik een vrij goed beeld van wat ik wilde maar had er nog geen concrete invulling aan kunnen geven totdat ik benaderd werd door iemand. Of ik samen met haar een eigen bedrijf wilde opstarten. Door diverse opstellingen met Aike heb ik alle mogelijkheden onderzocht en eigenlijk kwamen we elke keer tot dezelfde conclusie: DOEN! 

Aike heeft me het (zelf)vertrouwen gegeven om ook echt aan dit avontuur te beginnen en alles op te geven. Nu een half jaar later heb ik nog geen moment spijt van mijn beslissing en kan ik echt zeggen dat ik enorm veel aan Aike heb gehad in die periode. Dankjewel Aike, zonder jou was ik nu niet zo ver gekomen!

Martine Tempels