Neem je eigen plek en ruimte in 


Individuele opstelling

Voor jou als je worstelt met een thema of vraag
en er de vinger niet achter krijgt wat er onbewust speelt.

Wil je liever niet in een groep aan jezelf werken? Dan ben je ook welkom voor een individuele opstelling. 

Deze manier van coaching onderscheidt zich van andere coachingsmethodes doordat we niet alleen kijken naar jou als individu maar ook kijken naar de context waar jij onderdeel van uitmaakt. Door zo te kijken kan je zicht krijgen op de echte oorzaak van iets waar je misschien al een tijd lang tegenaan loopt. 

Je vraag opstellen bied je de mogelijkheid om van een afstand naar de situatie te kijken waar je eerst nog middenin zat. Je krijgt een andere kijk
en perspectief op je vraag. Onbewuste patronen worden ineens zichtbaar. En dat geeft je de mogelijkheid om weer in beweging te komen.

Voorbeelden van vragen waar op persoonlijk, relatie-, familie of werkgebied waar je geen grip op krijgt zoals:

  • Hoe komt het dat jij steeds over je eigen grenzen heen gaat, zowel thuis als op je werk?
  • Hoe komt het dat het je niet lukt om succesvol te zijn in je werk en leven?
  • Hoe komt het dat je steeds ‘gedoe’ ontstaat in het contact met mijn partner/vader/moeder/broer/zus/leidinggevende?
  • Het gaat niet goed met mijn zoon of dochter. Wat kan ik doen om hem/haar te helpen?
  • Hoe komt het dat je je niet vrij voelt om keuzes te maken waarin je trouw bent aan jezelf?

Je bent welkom met je vraag. 

Je kunt je via deze knop aanmelden voor een individuele opstelling. De investering voor een individuele opstelling is 150 euro inclusief btw.

Je krijgt dan toegang tot mijn agenda en kunt een afspraak inplannen op een tijdstip dat het jou (en mij) uitkomt. 

 

Hoe gaat zoiets in zijn werk?

We maken eerst kennis met elkaar zodat we elkaar wat beter leren kennen. Samen met jou verhelder ik waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. Dan bepalen we welke elementen uit jouw vraag we gaan opstellen/een plek geven in de ruimte. We maken je vraag dus beeldend en ruimtelijk door matjes op de grond in de ruimte neer te leggen.

Waar je eerst middenin je vraag zat, kun je nu toekijken en krijg je een ander perspectief op je vraag. 

Samen gaan we je vraag onderzoeken. Als begeleider kan ik zelf ook instappen in de opstelling.

Dit geeft nieuwe inzichten en mogelijkheden om een andere stap te zetten. Mogelijkheden die je eerder nog niet zag.

Wil je overleggen of dit iets voor jou is? Bel me dan even op 06- 44 56 21 55 of mail me op info@aikeborghuis.nl.

 

Al een tijdje kom ik regelmatig bij Aike voor een opstelling. Iedere keer levert het me weer nieuwe inzichten op waardoor ik weer verder kan met mijn proces. Aike haar begeleiding ervaar ik als zeer prettig. Ze is rustig, afgestemd, en voelt haarfijn aan waar de kern van het probleem ligt. Ik heb veel vertrouwen in haar wijsheid en intuïtie en voel me tijdens de sessies veilig, gezien en gehoord. Vanuit haar hart begeleid ze de opstellingen. De opstellingen zorgen ervoor dat ik het contact met mezelf steeds intenser en dieper ervaar. Ik zou iedereen een opstelling bij Aike gunnen!

Rita Mulder

‘Ik had een vraag betreffende mijn professioneel functioneren en de onzekerheid die ik daarin vaak tegenkom. Door de heldere vragen van Aike ontstond een opstelling die voor mij heel dienend was. Doordat zij mijn eigen kennis en kunde omtrent systemisch werk erkende, opende ik me gemakkelijk en liet ik me door haar leiden. Ze volgde waar nodig en stuurde aan waar noodzakelijk. Ze toetste regelmatig of het voor mij nog veilig was. Omdat ik goed weet hoe effectief een inzicht uit een opstelling kan zijn, had ik een hoge verwachting. En Aike heeft die meer dan bereikt. Haar liefdevolle betrokkenheid heeft mij verder op weg geholpen.’

Margriet Veraart- Veraart Werkend Ontwikkelen

‘Vaak voel je onbewust al dat er iets blokkeert maar kun je er de vinger niet op leggen waarom het niet werkt of wat er moet gebeuren. Je vraagt je af: Waarom lukt het me nu niet? Dat had ik je voor de opstelling echt niet kunnen vertellen. 

Een opstelling geeft je de kans om van buiten naar binnen te kijken zodat je iets nieuws ziet dat je vanuit je eigen situatie niet ziet. De opstelling heeft me inzichten gegeven die ik vooraf niet kon bedenken. Dat je dat inzicht uitgespeeld krijgt voor je. In gedrag wat je vertoont, wat niet werkt, wat je tegenhoudt, wat je obstakel is, wat je wel kunt doen. Ik zie mijn situatie nu anders. En doordat je een ander beeld hebt kun je andere dingen doen. Je plaatje wordt completer en dus ben je in staat andere dingen te doen. Je hebt meer mogelijkheden, meer opties die je daarvoor niet kon zien. Ik weet nu wat er nodig is, wat mijn eerste stap is.’

Janneke de Kler

Wil je overleggen of dit iets voor jou is? Bel me dan even op 06- 44 56 21 55 of mail me op info@aikeborghuis.nl.

Weet je het al zeker? Meld je dan aan via deze knop. De investering is 150 euro inclusief btw. Je krijgt dan na betaling toegang tot mijn agenda zodat je een afspraak kunt plannen in mijn agenda op een moment dat het jou uitkomt.