In een tuin moet je regelmatig snoeien om datgene wat je wilt laten groeien de ruimte te geven. Op zo’n punt ben ik nu ook in mijn bedrijf aangekomen.

Mijn bedrijf loopt goed en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Dat was niet gelukt zonder al die leuke klanten met wie ik heel fijn samen heb gewerkt en werk. Zonder al die fijne mensen die me achter de schermen helpen.

Ik geniet steeds weer van het werken met klanten. Samen onderzoeken en op ontdekkingstocht. Blinde vlekken zichtbaar maken. Nieuwe perspectieven en mogelijkheden zien die nog niet in beeld waren.  Dichtbij zijn als klanten in beweging komen en stappen zetten zodat ze meer energie, plezier en voldoening ervaren.

Tegelijkertijd merk ik op dit moment ook dat mijn agenda behoorlijk volloopt met sessies en ik daardoor minder vrijheid en ruimte ervaar voor de dingen die ik ook wil doen en ontwikkelen. Dat begint te schuren en vraagt om keuzes van mij.

Ik heb een spannend besluit genomen: ik ga stoppen.

  • Ik ga stoppen met de 1-op-1 coaching bij het coachingsprogramma ‘Leef jouw leven’ waarin je leert om weer te vertrouwen op je intuïtie en je eigen plek en ruimte in te nemen, zodat je leeft en werkt op een manier waarop je trouw bent aan jezelf en je meer energie, plezier en voldoening ervaart.
  • Ik ga stoppen met de 1-op-1 coaching bij het coachingsprogramma ‘De blije ondernemer’ waarin ik je leer om vanaf een helder fundament je bedrijf op te bouwen op een manier die jou blij maakt, zodat je werkt met fijne klanten, winst maakt en daarmee van betekenis bent voor de wereld om je heen.

Per 1 juli sluiten de deuren van deze coachingsprogramma’s in de huidige vorm.

Mocht je al een tijdje twijfelen om je door mij te laten coachen zodat je meer plezier, energie en voldoening ervaart dan heb je deze maand nog de tijd om contact met me op te nemen en te verkennen of ik je 1-op-1 zou kunnen helpen.

Mocht de klik er zijn dan gaan we samen een half jaar op ontdekkingsreis.

Eind juni sluiten de deuren en ik heb beperkte plekken, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak voor zo’n verkenningsgesprek. Dat kan via deze link: https://aikeborghuis.nl/persoonlijk-adviesgesprek/

P.S. Voor de huidige klanten verandert er niets: we zijn op ontdekkingsreis samen en dat blijven we doen de komende maanden en daar zal ik me ook met hart en ziel blijven inzetten. Ook oud-klanten die nog een ‘APK’ nodig hebben: weet dat je welkom bent.