Heb je jezelf vandaag de vraag al gesteld: hoe is vandaag met mij? Of ben je vooral bezig geweest met alles wat er op je to-do lijstje staat? 

Een valkuil waar ik oudste dochters regelmatig in zie stappen is dat ze zorgen voor alles en iedereen en zichzelf vergeten. Om ’s avonds moe en lichtelijk gefrustreerd op de bank te ploffen omdat je niet toegekomen bent aan jezelf of de energie of de puf niet meer hebt. 

Dat dit gebeurt is niet zo gek want dit is hoe we het geleerd hebben. Maar waar is de ruimte voor plezier en de dingen die je misschien al een tijdje wilt zien, doen en beleven? 

Toen ik in 2008 de vraag kreeg van mijn coach: waar droom jij eigenlijk van? Stond ik met mijn mond vol tanden. Ik was zo bezig met alle ballen in de lucht houden dat ik eigenlijk niet eens echt wist waar ik van droomde. Laat staan dat ik ruimte maakte om met die dromen aan de slag te gaan. 

Als jij geen bewuste keuze maakt om stil te staan bij hoe het met je is en wat voor jou belangrijk is dan loop je het risico dat je leven doorkabbelt op de automatische piloot. Dat is zonde en kan echt anders.

Want helder krijgen wat je dromen zijn en hoe je van dromen naar doen kunt gaan levert plezier en energie op. Je voelt je vrijer en hebt weer het gevoel dat je leeft. 

Precies daarom heb ik een gratis online masterclass ontwikkeld die ‘Van dromen naar doen’ heet. In de masterclass ontdek je hoe het komt dat het voor oudste dochters soms zo lastig kan zijn om vrij te dromen en wat je kan helpen om stap voor stap wel ruimte te maken voor die dromen die in jou leven. Je hebt ze tenslotte niet voor niets. 

Ben je erbij? Inschrijven kan via deze link.

Ik zie je graag op donderdag 8 februari van 12.00-13.30 uur. 

En als je nu denkt: maar daar heb ik helemaal geen tijd voor! Dan ben je extra welkom. Je hebt die dag dan in ieder geval tijd en ruimte gemaakt voor jou en dat is al heel fijn.