Ben je een ondernemende professional, leider of ondernemer?
Sta je in de doe-stand en blijf je doorgaan zonder gewenst resultaat?
Blijft je hoofd maar malen en krijg je er de vinger niet achter wat er speelt?
Weet je wel wat je niet meer wilt, maar weet je niet wat je wel wilt?

 

Verlang jij naar? 

R

In het nu leven en niet langer in de overleefstand staan.

R

Trouw zijn aan jezelf en je niet langer aanpassen.

R

Je lichter en vrijer voelen om te doen wat jij wil.

R

Meer zelfvertrouwen.

R

Meer vrije tijd zodat je kunt doen wat jou blij maakt.

R

Meer energie en ruimte voor spontane acties.

R

Meer innerlijke rust en oprechte aandacht voor de mensen van wie je houdt.

R

Van betekenis zijn in je leven en werk op jouw manier.

Maar herken jij jezelf meer in deze onderstaande beschrijvingen?

R

Je hoofd maalt maar door en je durft niet (meer) op je intuïtie te vertrouwen.

R

Je hebt weinig lol en weinig energie.

R

Je weet niet meer wat voor jou belangrijk is en bent daardoor niet meer trouw aan jezelf.

R

Je laat minder van jezelf zien dan je zou willen.

R

Je bent bang om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

R

Je ervaart veel te weinig tijd en ruimte om de dingen te doen die je blij maken.

R

Je hebt te weinig tijd en aandacht voor de mensen om wie je het meest geeft.

R

Je verdient je geld zonder dat het je voldoening geeft.

Zijn dit herkenbare dingen voor je? 

Dan is het tijd om een pas op de plaats te maken en stil te staan bij wie jij bent en wat je belangrijk vindt zodat jij  keuzes kunt maken waarin je trouw bent aan jezelf in je leven en je werk.

Heb je al van alles geprobeerd maar is het nog niet gelukt om de regie terug te nemen?
 

Logisch! De aanpak die je zo goed kent werkt hier niet. Anders had je het namelijk al wel opgelost.

De twee misverstanden: 

Het antwoord ga je vinden door er heel hard over na te denken wat je anders wilt.
En dat werkt dus niet. Want je bent slim genoeg en als de oplossing ligt in harder denken dan had je het al wel gedaan. Het antwoord ligt in het weer leren vertrouwen op je intuïtie en je gevoel. En om van daaruit stappen te zetten. Doet je hoofd dan niet meer mee? Tuurlijk wel. Maar je ratio en je gevoel mogen meer in balans komen. Zodat je niet langer een wandelend hoofd bent maar ook leert luisteren naar de signalen van je lichaam en je intuïtie. 

Je moet in één keer je hele leven omgooien.
Nee, dat hoeft écht niet. Je mag in kleine stappen gaan ontdekken hoe je meer leeft in plaats van overleeft. Het vraagt wel van je dat je in beweging moet komen en stappen gaat zetten. 

 

 

 

Vaak voel je onbewust al dat er iets blokkeert maar kun je er de vinger niet op leggen waarom het niet werkt of wat er moet gebeuren. Je vraagt je af: Waarom lukt het me nu niet? Dat had ik je voor de opstelling echt niet kunnen vertellen. 

Een opstelling geeft je de kans om van buiten naar binnen te kijken zodat je iets nieuws ziet dat je vanuit je eigen situatie niet ziet. De opstelling heeft me inzichten gegeven die ik vooraf niet kon bedenken. Dat je dat inzicht uitgespeeld krijgt voor je. In gedrag wat je vertoont, wat niet werkt, wat je tegenhoudt, wat je obstakel is, wat je wel kunt doen. Ik zie mijn situatie nu anders. En doordat je een ander beeld hebt kun je andere dingen doen. Je plaatje wordt completer en dus ben je in staat andere dingen te doen. Je hebt meer mogelijkheden, meer opties die je daarvoor niet kon zien. Ik weet nu wat er nodig is, wat mijn eerste stap is.

Janneke de Kler – De Schitterende Ondernemer

Hoe gaan we samen op onderzoek uit? Hoe ziet deze helderheidsessie eruit?

We starten met een Persoonlijk adviesgesprek waarin we je vraag verhelderen. Deze informatie neem ik mee de voorbereiding van de sessie.

Als we allebei een ‘ja’ voelen dan maken we samen een afspraak voor de Helderheidsessie. Tijdens de sessie leg ik je in de watten met koffie, thee en lekkers. We gaan vervolgens samen op onderzoek uit waardoor je helderheid krijgt op je thema of vraag.

Na deze sessie loop je lichter en met meer innerlijke rust over je eerste stap de deur uit.

Hierna hebben we nog een coachsessie van een uur waarin ik je verder op weg help zodat je in beweging blijft. Dat kan telefonisch, via Zoom of bij mij in Deventer. 

Stap 1: Start

In dit Persoonlijk adviesgesprek verkennen we waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Dat geeft input voor onze
1-op-1-sessie.

Stap 2: 1-op-1 sessie

We gaan samen aan de slag.

Je neemt afstand van de dagelijkse hectiek en we gaan systemisch onderzoeken en ervaren wat je eerste stap is.

Je loopt lichter en met meer innerlijke rust de deur uit. 

Stap 3: Op weg

Na de sessie ga je met helderheid over je eerste stap aan de slag.

We hebben nog een coachsessie van een uur waarin je me al je vragen voor kan leggen zodat je in beweging blijft.

Jouw investering

De investering voor deze sessie is 497 euro inclusief btw*.

Ben je ondernemer of betaalt je werkgever het traject dan is de investering exclusief 21% BTW.

Veel werkgevers zijn bereid om een financiële bijdrage te leveren ter preventie van uitval door ziekte en persoonlijke groei en ontwikkeling.
Vraag ernaar op je werk of vraag mij het tijdens ons eerste gesprek.

Waarom samenwerken met Aike?

Jarenlang stond ik in de overleefstand. Ik was altijd druk en voelde me opgejaagd. Ik gaf alles. Tot ik het op een gegeven moment niet meer volhield. Ik voelde aan alles: Zo wil ik het niet meer!

Ik nam het besluit: Dit is mijn leven. Dat veranderde alles. Ik stopte stap voor stap met het aangepaste-meisje effect. Ik ontdekte weer wie ik in de kern ben. Wat mij blij maakt en plezier geeft. Ik voel me vrijer, ervaar meer rust, energie en voldoening. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart en mag nu anderen helpen.

Ook mijn privé-leven veranderde compleet. In mijn gezin ervaar ik meer oprechte aandacht en liefde. Ik ontdekte: trouw zijn aan jezelf en je eigen leven leven is zo waardevol!

Ik investeer flink in mijn ontwikkeling als mens en ondernemer. Alle lessen die ik leer houd ik niet voor mijzelf. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om stap voor stap de leiding over hun eigen leven terug te nemen. Zodat je leeft en werkt op een manier die je bezielt en zin geeft. Je bent het waard!

Wil je overleggen of deze sessie iets voor je is?

Neem gerust contact met me op voor het maken van een vrijblijvend Persoonlijk adviesgesprek. Deze afspraak kan zowel telefonisch of bij mij in Deventer plaatsvinden. Dan kijken we samen of deze sessie waardevol voor je kan zijn. Dat kan door te bellen/appen naar 06 – 44562155 of een mail te sturen naar info [at] aikeborghuis.nl

Aarzel ook niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Of als je eerst meer wilt weten. Je kunt me ook via de knop hier onderaan bereiken.

Hoe ziet het gesprek eruit?

Ik reserveer een uur voor onze afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om scherp te krijgen wat jouw vraag precies is en of deze 1-op-1 sessie is wat je nu nodig hebt. Je kunt me tijdens dit gesprek ook alle vragen stellen die je hebt. Het gesprek levert je in ieder geval helderheid op.

Als ik denk dat de 1-op-1-sessie inderdaad de beste oplossing voor je is, dan zal ik dat aangeven. Als ik denk dat het nu (nog) niet het juiste moment is of dat je andere ondersteuning nodig hebt dan zal ik dat ook aangeven.

Na het gesprek loop je met helderheid de deur uit. Je krijgt de tijd om weloverwogen een beslissing te nemen. Je hoeft dus niet direct in het gesprek al te beslissen. Ik werk ook niet met snelle beslisserskortingen. Je krijgt de tijd die jij nodig hebt.

Zodra je besluit om aan de slag te gaan plannen we de sessie in.