Gratis e-books

Wil je van betekenis zijn?
Werk je vaak (te) hard?
Draag je veel verantwoordelijkheid en kun je dat ook goed?
Ben je gewend om het alleen op te lossen?

Dan is de kans groot dat je een oudste dochter bent.

Je bent een oudste dochter als je de eerstgeboren dochter bent in het gezin. Dus ook als je een oudere broer hebt of enig kind bent. 

De plek in het gezin waarin je geboren bent heeft vaak meer invloed dan je je bewust van bent. Oudste dochters hebben enorm veel kwaliteiten en een aantal valkuilen waar ze in kunnen stappen. Wist je bijvoorbeeld dat (bijna) alle vrouwelijk leiders en veel succesvolle ondernemers oudste dochters zijn? 

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan één van mijn ebooks aan. Je ontdekt wat je kunt doen om je lichter en vrijer te voelen in je leven en werk. 

Ben je een oudste dochter?

Ontdek hoe jouw plek als oudste dochter in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en je valkuilen.

Wist je dat (bijna) alle vrouwelijk leiders en succesvolle ondernemers oudste dochter zijn?

Nieuwsgierig geworden? Download dan nu het e-book. Dat is gratis en je hoeft er niet je e-mailadres voor achter te laten.

Oudste dochter? Ontdek hoe je plek in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen
Audioboek Oudste dochter

Luister je liever dan dat je leest?

Luister dan naar de audioboek versie van ‘Oudste dochter? Ontdek hoe je plek in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen’.

Voor jou als je (weer) een blije ondernemer wilt worden

Met dit e-book laat ik je zien hoe je fijne klanten aantrekt, lekker geld gaat verdienen en van betekenis bent voor jezelf en de ander.*

 

 

Ontdek hoe jij je eigen plek in kunt nemen.

Met dit e-book laat ik je zien wat jouw plek is en hoe je je grenzen kunt stellen.

Zodat je je blij en vrij voelt.*

* Je gegevens gebruik ik om je wekelijkse blogs te sturen en incidentele e-mails over mijn dienstverlening. Afmelden en wijzigen van je gegevens kan altijd gemakkelijk via een link in elke mail die je van mij ontvangt. We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.