Gratis e-books

Wil je van betekenis zijn?
Werk je vaak (te) hard?
Draag je veel verantwoordelijkheid en kun je dat ook goed?
Ben je gewend om het alleen op te lossen?

Dan is de kans groot dat je een oudste dochter bent.

Je bent een oudste dochter als je als vrouw het eerstgeboren kind bent van je ouders. Je kunt ook een functionele oudste dochter zijn. Een functionele oudste dochter is niet het oudste kind, maar wel de eerste dochter. Je bent dan dus de oudste dochter in het gezin. Of je bent een dochter die het ‘gat’ opvult van de oudste dochter die dat niet kan, omdat ze bijvoorbeeld een beperking heeft of is overleden. Ook als je enig kind bent, kun je oudste dochter zijn.

De plek in het gezin waarin je geboren bent heeft vaak meer invloed dan je je bewust van bent. Oudste dochters hebben enorm veel kwaliteiten en een aantal valkuilen waar ze in kunnen stappen. Wist je bijvoorbeeld dat (bijna) alle vrouwelijk leiders en veel succesvolle ondernemers oudste dochters zijn? 

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor mijn wekelijkse artikel dat je helpt te ontdekken hoe jouw plek als oudste dochter in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en je valkuilen. Je ontvangt als bonus mijn e-book of mijn audioboek. Hieronder kun je kiezen welke je voorkeur heeft. Schrijf je je liever alleen in voor het wekelijkse artikel, dan kan dat natuurlijk ook.

Ben je een oudste dochter?

Ontdek hoe jouw plek als oudste dochter in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en je valkuilen.

Wist je dat (bijna) alle vrouwelijk leiders en succesvolle ondernemers oudste dochter zijn?

Nieuwsgierig geworden? Ontvang dan dit e-book bij je inschrijving.

dit veld niet invullen s.v.p.
Oudste dochter? Ontdek hoe je plek in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen
Audioboek Oudste dochter

Luister je liever dan dat je leest?

Luister dan naar de audioboek versie van ‘Oudste dochter? Ontdek hoe je plek in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen’.

dit veld niet invullen s.v.p.

Ben je een oudste dochter en kun je wel wat inspiratie gebruiken? 

Wekelijks deel ik een blog en/of podcast met een nieuw inzicht, inspiratie of een mijmervraag. Even een momentje om stil te staan bij jezelf.

Heb je daar geen zin meer in? Dan meld je je gewoon weer af.

dit veld niet invullen s.v.p.

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je de privacyverklaring.

* Je gegevens gebruik ik om je wekelijkse blogs te sturen en incidentele e-mails over mijn dienstverlening. Afmelden en wijzigen van je gegevens kan altijd gemakkelijk via een link in elke mail die je van mij ontvangt. We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.