Gratis e-books

Wil je van betekenis zijn?
Werk je vaak (te) hard?
Draag je veel verantwoordelijkheid en kun je dat ook goed?
Ben je gewend om het alleen op te lossen?

Dan is de kans groot dat je een oudste dochter bent.

Je bent een oudste dochter als je de eerstgeboren dochter bent in het gezin. Dus ook als je een oudere broer hebt of enig kind bent.

De plek in het gezin waarin je geboren bent heeft vaak meer invloed dan je je bewust van bent. Oudste dochters hebben enorm veel kwaliteiten en een aantal valkuilen waar ze in kunnen stappen. Wist je bijvoorbeeld dat (bijna) alle vrouwelijk leiders en veel succesvolle ondernemers oudste dochters zijn? 

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor mijn wekelijkse artikel dat je helpt te ontdekken hoe jouw plek als oudste dochter in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en je valkuilen. Je ontvangt als bonus mijn e-book of mijn audioboek. Hieronder kun je kiezen welke je voorkeur heeft. Schrijf je je liever alleen in voor het wekelijkse artikel, dan kan dat natuurlijk ook.

Ben je een oudste dochter?

Ontdek hoe jouw plek als oudste dochter in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en je valkuilen.

Wist je dat (bijna) alle vrouwelijk leiders en succesvolle ondernemers oudste dochter zijn?

Nieuwsgierig geworden? Ontvang dan dit e-book bij je inschrijving.

Oudste dochter? Ontdek hoe je plek in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen
Audioboek Oudste dochter

Luister je liever dan dat je leest?

Luister dan naar de audioboek versie van ‘Oudste dochter? Ontdek hoe je plek in het gezin van invloed is op je kwaliteiten en valkuilen’.

Ben je een oudste dochter en kun je wel wat inspiratie gebruiken? 

Wekelijks deel ik een blog en/of podcast met een nieuw inzicht, inspiratie of een mijmervraag. Even een momentje om stil te staan bij jezelf.

Heb je daar geen zin meer in? Dan meldt je je gewoon weer af.

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je de privacyverklaring.

* Je gegevens gebruik ik om je wekelijkse blogs te sturen en incidentele e-mails over mijn dienstverlening. Afmelden en wijzigen van je gegevens kan altijd gemakkelijk via een link in elke mail die je van mij ontvangt. We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.