Vandaag bestaat mijn bedrijf 9 jaar. Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik me inschreef bij de Kamer van Koophandel. Zo’n ‘verjaardag’ is voor mij ook altijd even een moment om terug te kijken en vooruit te blikken. En ik wilde graag wat extra’s doen voor jou om je te bedanken.

Ik ben dankbaar voor alle (oud-)klanten met wie ik mag werken van wie veel ook ambassadeur zijn geworden. Dank jullie wel voor je vertrouwen en openheid!

Maar ook de spontane mailtjes en appjes van jullie na het lezen van een blog geven me vaak weer een dikke glimlach op mijn gezicht.

Ik had vandaag niet kunnen staan waar ik sta met mijn bedrijf zonder de steun en support van Peter en onze dochters. Maar ook zeker niet zonder Mira en Pauline die me al een aantal jaar ondersteunen achter de schermen. En al die andere mensen die me steunen, met me meedenken, me supporten. Jullie weten wie jullie zijn.

Om te vieren dat mijn bedrijf 9 jaar bestaat lanceer ik vandaag ‘De podcast voor oudste dochters’. De komende maand zal er iedere dag een nieuwe aflevering worden gepubliceerd. De meeste afleveringen zijn kort en krachtig met een nieuw inzicht. Je krijgt een kijkje achter de schermen, een dagelijkse dosis inspiratie.

Als je geen aflevering wilt missen abonneer je dan, dan krijg je een melding als er een nieuwe aflevering online staat.

De podcast is onder andere te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts. Abonneren doe je bij Spotify door op de drie puntjes te klikken en dan te kiezen voor ‘volgen’. Bij Apple Podcasts kan je op ‘Abonneer’ klikken.

Veel luisterplezier!