Eindelijk kan ik het je vertellen! In september kreeg ik een mail van de redactie van de Happinez: we hebben je carddeck ontvangen en willen het graag opnemen in de editie van november. Ga je daarmee akkoord?

Ik kreeg een vette glimlach van oor tot oor en mailde terug: ja, ik wil!

Op dat soort momenten besef ik weer hoe tof het ondernemerschap is. Het geeft je de mogelijkheid om van niets iets te maken.

Zelf gebruik ik al jarenlang carddecks ter ondersteuning, om me te verbinden met wat er onbewust in me speelt. En dacht ik al een tijd: hoe tof zou het zijn om een eigen carddeck te ontwikkelen?

Ik heb geleerd dat ik hulp mag inschakelen en dat heb ik dan ook gedaan. Zo’n carddeck maak je namelijk niet alleen. Ik heb coaching gehad van Anouk Soute van Maak je eigen carddeck, de vormgeving is gedaan door Susanne Dekker en het carddeck is gedrukt door Ronald van Digidecks. Als ik dit alleen had gedaan was het eindresultaat niet zo tof geweest als nu.

Het meest bijzondere is dat ik heel regelmatig berichtjes ontvang van oudste dochters die het oudste dochter carddeck gebruiken om zich te verbinden met zichzelf en die iedere keer aangeven: dit is precies de boodschap die ik op dit moment nodig hebt! Dat maakt me zo blij en dankbaar.

Achter de schermen hebben we vanaf september gewerkt om de tweede druk nog weer een beetje beter te maken dan de eerste druk en deze week ontving ik de nieuwe carddecks. Ze zijn heel mooi geworden!

Dus ben je nog op zoek naar een persoonlijk cadeautje voor jezelf of voor een andere oudste dochter voor Sinterklaas of de Kerst, weet dan dat we het carddeck met zorg en liefde voor je inpakken en versturen.

Je kunt hier je oudste dochter carddeck bestellen.

Een fijne dag vandaag!