Mijn jaargroepen zijn weer opgestart na de zomervakantie en wat zijn het weer fijne en waardevolle dagen met elkaar! De verbinding. Het samen zijn. Het onderzoeken en leren van en met elkaar. Leren werken met de onderstroom die je wel voelt en waar je nu taal en handvatten voor krijgt.

Wat ik veel hoor de afgelopen tijd:

  • ‘Het is zo fijn dat ik het niet alleen hoef te doen.’
  • ‘Deze dag in de maand is van mij.’
  • ‘Ik ervaar zoveel meer innerlijke rust en vertrouwen.’
  • ‘De verbinding in de groep is waardevol en bijzonder.’
  • ‘Wat is het fijn dat we elkaar iedere maand zien want zo blijf ik toepassen wat ik hier leer en dat maakt echt verschil.’

Doordat de deelnemers aan de groepen een jaar samen optrekken voelen ze dat ze niet alleen zijn. Tegelijkertijd ziet iedereen de stappen die de vrouwen zetten in de buitenwereld en voelt iedereen zich gesteund bij de stappen die ze willen gaan zetten.

Dat maakt dat ik de deuren weer wagenwijd openzet voor de nieuwe jaargroep die op donderdag 11 november gaat starten.

Voor wie is deze jaargroep geschikt?
Deze jaargroep is geschikt voor jou als je meer dan 5 jaar op een leiderschapspositie werkzaam bent in een organisatie of ondernemer bent. Dat zijn de posities waar je veel verantwoordelijkheid draagt. Het zijn de posities die soms ook wel alleen voelen want bij wie kan jij met je vragen en dilemma’s terecht? Wie kan er onafhankelijk en vrij met je onderzoeken en meekijken? Doordat we elkaar maandelijks in de groep zien en je waar nodig ook individueel met me aan de slag kan blijf je bezig met je leiderschap verstevigen waardoor het lichter en vrijer voelt.

De deelnemers uit de groepen komen uit verschillende branches: managers wonen en vastgoed uit de corporatiebranche, managers innovatie en vernieuwing, managers uit het hoger onderwijs, artsen, locatiemanagers en teamcoaches in de zorg, eigenaren van familiebedrijven, ondernemers met een bestuurskundige achtergrond en projectmanagers. Wat al deze vrouwen kenmerkt is dat ze werken in maatschappelijk betrokken organisaties en gericht zijn op het versterken van het geheel.

De kracht van de groep is dat je het niet langer alleen hoeft te doen en dat je je gesteund voelt als je spannende stappen gaat zetten. Ook buiten de groepen zijn onverwachtse samenwerkingen ontstaan. Zo mooi om te zien! Doordat we elkaar iedere maand zien bouw je een band op en kunnen we direct de diepte en inhoud in met elkaar. Je hebt in ieder geval voor jezelf geregeld dat er een dag in de maand is waar het gaat om jou en waarop je kunt uitzoomen.

Dus mocht je al een tijd voelen: ik ben toe aan een volgende stap en ik wil het niet langer alleen doen, weet dat je welkom bent voor een gesprek. Ik wil je graag beter leren kennen en kijken of de jaargroep voor jou de passende vervolgstap is. Dat doe ik ook omdat ik wil dat de samenstelling van de groep klopt en ik de inhoud van het jaar daarop kan laten aansluiten.

Je bent welkom!

PS. Als je voelt dat je wel wat hulp kunt gebruiken en de jaargroep past niet, weet dan dat we je ook op een andere manier kunnen helpen. Neem dus ook dan contact met ons op. We helpen je graag.