Je kunt altijd contact met ons opnemen

Heb je een vraag?
Of wil je overleggen of en hoe we je het beste kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Heb je je vraag nog niet helemaal helder of twijfel je of je contact zal opnemen? Gewoon doen. We helpen je graag om je vraag helder te krijgen of denken met je mee. Dit is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen: je kunt ons mailen op info@aikeborghuis.nl of het contactformulier invullen.

Omdat vaak met klanten aan het werk zijn, zijn we telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Als je je telefoonnummer meestuurt in je bericht kunnen we je wel terugbellen om met je mee te denken.

Hartelijke groet,

Aike Borghuis

 

Vul het contactformulier in:

We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring).

Ik had al vaker getwijfeld of ik contact zou opnemen met Aike, maar ik was al zo druk en ik vond dat ik het wel alleen moest kunnen.

Wat ben ik blij dat ik de stap wel heb gezet!

Ik heb het gevoel dat ik weer leef in plaats van alleen maar druk ben en dingen moet. Ik ervaar meer innerlijke rust, voel me minder gejaagd, heb eindelijk een stap gezet in mijn werk die ik steeds voor me uit schoof. Ik heb nog steeds veel te doen maar ik voel me vrijer. Ik ben met meer aandacht bij mijn partner en mijn gezin en heb meer vrije tijd om die dingen te doen die ik ook belangrijk vind.

De samenwerking met Aike heb ik ervaren als veilig en warm maar ook praktisch en concreet. Als je nog twijfelt om contact op te nemen dan zeg ik: gewoon doen!

Marjolein

Aike Borghuis
E-mail: info@aikeborghuis.nl
Telefoonnummer: 06-44562155
KVK: 55995616

Bezoekadres:
Businesspoint
Zutphenseweg 55
Ruimte 1.07
7418 AH Deventer

Je kunt gratis parkeren in de omgeving van het gebouw.

De plek is met de bus vanaf Deventer Centraal goed te bereiken.

Je moet het zelf doen, je hoeft het niet alleen te doen