Jaargroep

 

Bezield vrouwelijk leiderschap

vanuit systemisch perspectief

Voor wie is deze jaargroep?

Deze jaargroep, met 8 vrouwen is voor jou als je je wilt verdiepen in je vrouwelijk en professionele leiderschap vanuit systemisch perspectief.

Je werkt als manager, strategisch adviseur, bestuurder of ondernemer en wilt van betekenis zijn met je werk. Je hebt ruime ervaring met leidinggeven of strategisch adviseren en hebt ook wel eens eerder een training gevolgd over persoonlijke of professionele ontwikkeling. Als je niet terugdeinst voor zelfonderzoek en diepgaande reflectie, openstaat voor nieuwe perspectieven en feedback en HBO of WO werk- en denkniveau hebt, dan past deze inspirerende jaargroep wellicht goed bij je.

Herken je je in deze punten?

R

Je vindt reflectie, leren en ontwikkeling belangrijk maar laat je regelmatig leiden door de waan van de dag.

R

In je werk ben je vooral gericht op het faciliteren van anderen en je snakt naar ruimte waarin het ook om jou en jouw leiderschap gaat.

R

Je bent geboeid door systemisch werk en wilt leren hoe je die principes strategisch en praktisch in kan zetten in je werk.

R

Je hebt behoefte aan contact met gelijkgestemde vrouwen om in een veilige setting te kunnen ontwikkelen en leren met en van elkaar.

R

Je voelt vaak dat de onderstroom meespeelt en wilt graag leren hoe je daarmee werkt.

R

Je wilt authentiek leidinggeven aan je leven en je werk vanuit meer ontspanning en helderheid. Aan jezelf, aan je team en je werk in 2021.

R

Je wilt vanuit je hart werken in plaats van hard werken: je lichter en vrijer voelen, maar wel resultaten bereiken.

Dan is deze jaargroep voor jou!

Wat gaan we doen?

 

In het jaarprogramma gaan we in een groep van maximaal 8 ervaren vrouwelijk leiders vanuit verschillende organisaties een persoonlijke en professionele leiderschapsreis aan met elkaar aan.

Je neemt één dag per maand afstand van de dagelijkse werkpraktijk.

Je krijgt een stevige en gedegen systemische basis. Je gaat leren om vanuit systemisch perspectief strategisch te werken. En we reflecteren op en leren van en met elkaar.

We komen we één vrijdag per maand (niet in de schoolvakanties) bij elkaar en gaan we aan de slag.

Ik weet dat je al druk bent. En toch wil ik je uitnodigen voor deze reis. Want als jij je eigen leven geen vormgeeft, dan doet iemand anders dat. Als jij je agenda niet vult met dingen die jij belangrijk vindt, dan vullen andere mensen jouw agenda met dingen die zij belangrijk vinden.

Je gaat focus aanbrengen in wat jij belangrijk vindt. Je gaat niet harder werken maar slimmer en meer ontspannen werken. Daarbij heb je het hele jaar de support van een groep gelijkgestemde vrouwen die achter je staan en die je steunen als je dappere stappen zet.

Bovendien krijg je individuele begeleiding van mij – ik ben tijdens het hele jaar beschikbaar voor je via mail en telefoon als je vragen hebt, ergens mee zit of behoefte hebt aan een luisterend oor.

Vrouwengroepen zijn niet alleen belangrijk voor ons als individu, maar ook voor de samenleving als geheel – omdat inclusie een voorwaarde is voor vooruitgang en inclusie begint bij vrouwen. Vrouwen mogen hun plek innemen – niet boven of onder mannen – maar naast hen, middenin de samenleving, waar ze kunnen meepraten en meebeslissen. 

Voel je “Ja, dit is voor mij?” Neem dan contact met me op!

 

Klik op bovenstaande knop en mail me, dan maken we een afspraak waarin we elkaar beter leren kennen en we je (ontwikkelings)vraag onderzoeken. Dat doe ik ook om er zeker van te zijn dat de groep gelijkgestemd is. Het programma wordt namelijk op maat gemaakt voor de groep.De groep is maximaal 8 deelnemers zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen en we het maximale resultaat uit het jaarprogramma halen.

, De derde groep gaat starten in april 2021. De data’s zijn: vrijdag 23 april, vrijdag 28 mei, vrijdag 25 juni, vrijdag 16 juli, vrijdag 24 september, vrijdag 29 oktober, vrijdag 26 november, vrijdag 17 december, vrijdag 28 januari 2022, vrijdag 18 februari 2022.
(Laat je niet afschrikken als je een datum niet kan. In overleg vinden we vast een datum die wel past).

Heb je nog vragen of wil je met me overleggen of dit programma geschikt is voor jou? Bel of app me op 06-44562155 of mail me op info@aikeborghuis.nl dan maken we een afspraak.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Aike Borghuis

Wie ben ik en waarom deze jaargroep?

Op mijn 22e werd ik voor het eerst leidinggevende in een zorgorganisatie en dit heb ik een flink aantal jaren gedaan. De onderstroom, datgene wat niet gezegd wordt maar wel degelijk meespeelt heeft me gegrepen. Pas toen ik in aanraking kwam met systemisch werken kreeg ik handvatten om daarmee te werken. En daarmee werd mijn werk lichter en makkelijker.

Ik heb diverse systemische opleidingen gedaan waaronder de internationale masteropleiding organisatieopstellingen en systemisch werk. Mijn kracht is dat ik theorie aan de praktijk weet te koppelen waardoor je dit ook direct praktisch kunt toepassen.

Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar systemisch en heb ik al vele vrouwen geholpen om met minder hard werken meer resultaat te boeken. In de praktijk werk ik veel met oudste dochters en ben ik een ervaren procesbegeleider in groepen.