Al mijn klanten zijn ondernemende professionals. Ze zijn een kei in hun vak. Met een baan in loondienst, met een eigen bedrijf of met een knagend gevoel: ik zou eigenlijk wel voor mezelf willen beginnen, maar waar begin ik? Of ze zijn al een tijdje bezig met hun bedrijf en merken dat klanten niet vanzelf op ze afkomen.

Ergens in september vorig jaar kwam één van mijn klanten naar me toe: “Aike, je hebt een goedlopend bedrijf. Kun je mij ook helpen het starten van een winstgevend bedrijf? Ik wil het meteen goed aanpakken namelijk.”

En zo ontstond mijn coachprogramma De blije ondernemer.
Want ik geloof dat een blije ondernemer de basis is van een winstgevend bedrijf.
Als jij doet wat je het liefste doet, met jouw ideale klanten werkt, dan verdien je lekker en ervaar je voldoening. Nu en in de toekomst.

Ik heb met vallen en opstaan geleerd dat alleen een hele goede professional zijn, niet genoeg is om een winstgevend bedrijf op te bouwen. En dat de standaard businesscoachingsprogramma’s: ’Investeer hier en je hebt binnen drie jaar een miljoenenbedrijf’ niet werken als dit niet de stijl is die bij je past.

Daarom heb ik een coachprogramma ontwikkeld waarin je stap voor stap leert een bedrijf te bouwen dat past bij jou en wat jij belangrijk vindt. Een bedrijf waarin je trouw bent aan jezelf.

Betekent dat dat het vanzelf gaat?
Nee, een eigen bedrijf opstarten is hard werken. Maar geeft ook zoveel voldoening en plezier als het stap voor stap lukt!

Als ik kijk naar mijzelf is de stap om voor mezelf te beginnen de start geweest van een grote ontdekkingstocht en heeft het een enorme versnelling aangebracht in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Met vallen en opstaan.

Heb jij het verlangen om voor jezelf te beginnen en wil je een goede start maken? Of heb je een bedrijf maar merk je dat het niet stroomt?
Vraag dan een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek met me aan.
Dan kijk ik met je mee waar je nu staat. Waar je naartoe wilt en of ik je kan helpen. Als we een klik hebben en ik denk dat ik je kan helpen zal ik je ook vertellen hoe. Je bent welkom!