‘Ik houd mijn publiek graag met een humor een eerlijke spiegel voor’

Mijn naam is Aike Borghuis. Ik ben auteur, ervaren spreker en leiderschapscoach voor oudste dochters vanuit het systemisch perspectief. Ik verzorg presentaties en workshops waarin ik je bewust maak van het verborgen leiderschap van oudste dochters. 

Ook als je geen oudste dochter bent is de lezing waardevol voor je, want we maken allemaal deel uit van familiesystemen en hebben oudste dochters in onze omgeving.

In mijn interactieve lezingen deel ik een eerlijk verhaal dat beweging creëert. Ik houd mijn publiek graag met humor een spiegel voor en geef je praktische handvatten die je vandaag nog kunt toepassen.

Het bestverkochte managementboek van 2023

Aike’s boek ‘Het verborgen leiderschap van oudste dochters’ is het bestverkochte managementboek van 2023.

Veel oudste dochters zien zichzelf niet als leiders, maar ze zijn het wel. Ze vinden het normaal dat ze een organisatie leiden of een succesvol bedrijf opbouwen. Sterker nog, ze zijn vaak bescheiden over hun eigen rol en kritisch op wat ze nog beter zouden moeten of kunnen doen.

Hoe komt het nu dat oudste dochters deze posities al wel innemen maar zichzelf niet zien als leiders?

 

Mijn motto: ‘Je bent volwassen nu. Leef jouw leven.’

Waar kun je me ontmoeten

Een deel van de bijeenkomsten waar ik spreek zijn besloten. Die zijn alleen toegankelijk voor de genodigden van de organisatie.

Onderstaand een overzicht van ‘open’ bijeenkomsten waarvoor iedereen zich kan aanmelden:

  • Het grootste kennisfestival van Nederland
    Donderdag 20 juni 2024 in Deventer. Klik hier voor meer informatie en om je kaartje te kopen.

Wil je Aike inhuren voor een lezing?

In mijn keynote sluit ik graag aan bij mijn publiek om de lezing zo waardevol mogelijk te maken en daarom is er altijd een voorgesprek.

 

Wat een mooie en inspirerende dag was het! Dankjewel Aike voor jouw wervelende talk. We zijn met veel nieuwe inzichten, verbindingen en inspiratie naar huis gegaan.

Iris

Ik heb enorm genoten van je programma!

Olga